King’s Faith (2013)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

King’s Faith (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Drama
Producator(i): Nicholas DiBella, Paul Root
IMDB: 6.5
Regia: Nicholas DiBella
Actori: Lynn Whitfield, Crawford Wilson, James McDaniel


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review King’s Faith (2013)

Povestea unui tanar de 18 ani care are cazier, dar care doreste sa inceapa o alta viata. Totusi, momentele trecutului, nelegiuirile infaptuite si fostii prieteni, il urmaresc. Amenintat si batut, el alege sa mearga mai departe.

Regele credinței nu prezintă trăsăturile obositoare ale temelor religioase opresive; nici predicozitatea melodramatică ca filmele din trecut ale genului său și; din acest motiv; petrece mai mult timp dezvoltând în mod efectiv mai multe personaje pe care le ajungem sau cel puțin avem abilitatea de a ne rădăcina; de încheierea filmului. De prea multe ori; aceste povestiri din filmele genului religios poartă nenorociri fascinante de mare potențial; doar pentru a le arunca pentru moralitatea lovituri și drame de a doua rundă; care nu fac nimic pentru film ca un întreg. Pur și simplu îi predică corului care avea să-i placă; indiferent de ce.

King’s Faith nu este un total de trei șaizeci de ani de la ideile și neajunsurile genului; dar oferă un exemplu mai degrabă în paralel cu “Courageous” al fraților Kendrick decât Darrel Campbell și celebrul Ultim Uncie de Curaj al lui Kevin McAfee . Filmul se învârte în jurul lui Brendan King (Crawford Wilson); un copil bine înțeles; dar foarte tulburat; care sa alăturat unei bande de la o vârstă fragedă și încă se rătăcește de efectele sale de astăzi. Brendan a avut numeroase run-in-uri cu legea și sa aflat cu o listă de spălătorii de delicte; de la minori la mari până la o grămadă de contravenții pentru toată activitatea legată de bande.

PortalulTauTV.com
King's Faith (2013) Online Subtitrat in Romana

King's Faith (2013)

Editor's Rating:
4