King of Peking (2017)

Când era divertismentului la domiciu a apărut pe piața din Beijing în anii ’90, un fost proiectionist în disperata sa nevoie de bani pentru a-și plăti pensia alimentară; concepe o schemă pentru a vinde DVD-uri piratate din propria sala de cineva unde lucrează. El își aduce și fiul în afacerea asta învățându-l cum să o facă, dar riscă să piardă încrederea lui atunci când banii vin foarte ușor.

Chiar și în propriile lor cuvinte, este ciudat ca un film chinez să aibă un regizor australian și un producător canadian; unul dintre ei chiar afirmă că este foarte mult de o anumită eră în viața de la Beijing. Dar, deoarece ambii au fost crescuți în China în anii optzeci și nouăzeci, cei informați ar putea să aibă o imagine mai obiectivă a unei epoci acum; cel mai probabil pierdute.

Poate că nu atât de mult în prezent. Și aceasta este premisa de bază a “regelui din Peking”; un duo tatăl-fiu al lui Big Wong și al lui Little Wong; care creează copii de clasă cinematografice pirat pentru a vinde pe colțurile stradale.


Regia: Sam Voutas
Actori: Jun Zhao, Wang Naixun, Qing Han
2017
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.2


King of Peking (2017) Online Subtitrat


Trailer