King Dave (2016)

King Dave (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Daniel Grou
Actori: Mylène St-Sauveur, Karelle Tremblay, Moe Jeudy-Lamour
An: 2016
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 7.7


Se lucreaza la subtitrare!

<9LoWIhhvLck/regedave" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis King Dave

Este adesea criticat Quebec cinematograful lipsit de ambiție. Cel ce putem spune este că Podz nu este criticată ca atare, ultimele sale două filme (Miraculum si Dave King) care reprezintă asumarea de riscuri reale. Din păcate, nu este suficient să fie ambițioasă de a face filme bune.

În Dave King, dificultatea constă în conceptul de clip de o oră și jumătate. Trebuie să recunoaștem că echipa tehnică a filmului, departamentul de cameră al decorator, prin tot ceea ce se învârte în jurul valorii de logistica a făcut o treabă excelentă. In dorinta de a da naștere conceptului, există, de asemenea, unele idei interesante, care să evite micile puncte slabe ale unui film ca Victoria. Podz este într-adevăr, modul de a crea elipse lungimi temporale, pentru a evita idei între diferite locuri de acțiune în domeniul transporturilor (adus cu înțelepciune de teatru (și, indirect, Birdman, efecte speciale de legătură mai puțin).

Din păcate, aceste câteva calități nu reușesc să ne facă să uităm neajunsurile filmului, care ar putea fi rezumată într-un om: Alexandre Goyette. Autor și actor al piesei la originea filmului, el este cel care îl poartă pe umeri. Prea bătrân pentru rolul, el declaims un text uita că cinematografia și teatrul nu sunt arte similare. Decizia sa de la o parte a privitorului nu funcționează în orice moment, descrierea lui finală a acțiunii și a emoțiilor ca o insultă la mediul de film și jocul său este prea apăsat pentru a ne convinge. Cu toate acestea, ar fi nedrept să arunce cu pietre. Dacă aceste acuzații sunt adevărate, Goyette poate că nu este pe deplin responsabil.


Trailer King Dave