Kim Kardashian Superstar (2007)

Unul dintre cele mai mari scandaluri ale anului 2007 este Kim Kardashian Superstar. Tabloidul american Star din scrie că nimeni alta decât Kris Kardashian este cea care a lansat faimosul sex tape pe piaţă. Un martor, care a trecut testul detectorului cu minciuni la care a fost supus de tabloid, a povestit cu mama lui Kim a negociat şi a vândut caseta.

”Kris a fost implicată în toată povestea. Ea a fost cea care a aranjat totul şi a avut grijă ca imaginile sa fie cumparate de o companie care promovează filmele pentru adulţi. Am vazut semnatura ei pe contractul cu cei de la Vivid. A luat între 250.000 si 500.000 de dolari pentru toată afacerea”, spune martorul.

Celebrul sex tape a bântuit-o ani de zile pe Kim Kardashian, despre care oricum se spune că şi-a clădit cariera – clanul Kardashian a generat o adevărată industrie de la reality show-urile în care ăşi spală tot în public. Caseta porno a fost prezentă şi la nunta lui Kim: în ziua măritişului, oamenii au vrut să-i reamintească lui Kim Kardashian de unde a plecat.


Regia: Ray J
Actori: Kim Kardashian West, Ray J
Anul: 2007
Gen: Erotice
IMDB: 5.5


Kim Kardashian Superstar (2007) Online