Kim Kardashian Superstar (2007)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Unul dintre cele mai mari scandaluri ale anului 2007 este Kim Kardashian Superstar. Tabloidul american Star din scrie că nimeni alta decât Kris Kardashian este cea care a lansat faimosul sex tape pe piaţă. Un martor, care a trecut testul detectorului cu minciuni la care a fost supus de tabloid, a povestit cu mama lui Kim a negociat şi a vândut caseta.

”Kris a fost implicată în toată povestea. Ea a fost cea care a aranjat totul şi a avut grijă ca imaginile sa fie cumparate de o companie care promovează filmele pentru adulţi. Am vazut semnatura ei pe contractul cu cei de la Vivid. A luat între 250.000 si 500.000 de dolari pentru toată afacerea”, spune martorul.

Celebrul sex tape a bântuit-o ani de zile pe Kim Kardashian, despre care oricum se spune că şi-a clădit cariera – clanul Kardashian a generat o adevărată industrie de la reality show-urile în care ăşi spală tot în public. Caseta porno a fost prezentă şi la nunta lui Kim: în ziua măritişului, oamenii au vrut să-i reamintească lui Kim Kardashian de unde a plecat.


Regia: Ray J
Actori: Kim Kardashian West, Ray J
Anul: 2007
Gen: Erotice
IMDB: 5.5


Kim Kardashian Superstar (2007) Online