Killjoys (2015)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Killjoys online subtitrat ne spune povestea a doi vănători de recompense, frumoasa Dutch (Hannah John-Kamen) și sarcasticul John Jaqobis (Aaron Ashmore) ce lucrează pentru o companie oarecare, undeva într-un sistem planetar numit The Quad, prin care se războiesc nobilii și diferitele companii.

După primul episod, li se așătură și fratele lui John, D’avin Jaqobis (Luke Macfarlane), un fost soldat năpădit de PTSD. Ocazional, apar și unele secrete ce provin din viața anterioară a personajelor, dar în lipsa unei povesti decente, eroii serialului nu sunt nici ei suficient de credibili, fiind doar stereotipuri pe care le-am tot văzut într-o multime de seriale anterioare.

Killjoys (2019) Sezonul 5 Online Subtitrat in Romana


Regia: Michelle Lovretta
Actori: Hannah John-Kamen, Aaron Ashmore, Luke Macfarlane
An: 2015
Gen: Seriale Online, SF, Aventura, Actiune
IMDB: 7.2


Killjoys (2019) SEZONUL 5 Online Subtitrat:


S05E01:

S05E02:

S05E03:

S05E04:

S05E05:


Trailer


Review Killjoys (2015)

Într-o lume futuristă, trei aventurieri tineri neînfricați sunt Killjoys, vânați și capturându-i pe cei care au fugit de lege – sau, cel puțin, cu Quad, federația planetară care unește lumile în care olandezii (Hannah John-Kamen) , John Jaqobis (Aaron Ashmore) și D’avin (Luke Macfarlane) își construiesc gazonul. Ei au lucrat pentru ei. Nu numai că liderul dur al olandezilor are un trecut misterios care se întoarce să o bântuie, dar frații John și D’avin au o istorie controversată și un cadou periculos. Diferitele fracțiuni ale Quad-ului sunt interesate de trio-ul Killjoys, din motive care nu trebuie dezvăluite, în timp ce amenințarea unui război interplanetar crește tot mai aproape.

Quippy, kicky și scriitori inteligenți și actori atrăgători, Killjoys este un fel de spectacol buzzy pe care fanii sci-fi îl vor aprecia, chiar dacă ați văzut configurația și personajele sale înainte. Detaliile lumii în care locuiesc acești vânători de recompense interplanetari (care preferă să fie numiți “agenți de recuperare”) sunt schițați rapid: entitate guvernamentală futuristă, arme și instrumente futuriste, capabilități futuriste. Nimic nu este explicat audienței, care este perfectă. Nu trebuie să știm ce se întâmplă în acul acela hipodermic pentru a ști că este o afacere proastă; nu trebuie să înțelegem cum a venit Quad-ul să cunoască același lucru.

În schimb, Killjoys se concentrează pe curse prin complot, arătându-i publicului niște idei gee-whiz și avansând liniile povestirii personajelor sale interesante, mai ales John-Kamen ca olandeză, un badass Ripley-esque al cărui trecut neobișnuit este dezvăluit în Kung Fu- cum ar fi flashbacks. Este o mulțime de distracție, vine cu o doză sănătoasă de tabără și, în ansamblu, este destul de ușoară pentru adulții sau adolescenții maturi și părinții să se uite împreună.


Killjoys (2015)
Killjoys (2015) Online Subtitrat in Romana

Killjoys online subtitrat ne spune povestea a doi vănători de recompense, frumoasa Dutch (Hannah John-Kamen) și sarcasticul John Jaqobis (Aaron Ashmore) ce

Notă film - PortalulTauTV.net:
3