Killing Reagan (2016)

Killing Reagan (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Rod Lurie
Actori: Tim Matheson, Cynthia Nixon, Joel Murray
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 6.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Killing Reagan

Acest film are o prejudecată evidentă, și descrie Ronald Reagan într-o lumină foarte favorabilă. Acest lucru nu ar trebui să vină ca prea mult de o surpriză. Este bazat pe o carte de Bill O’Reilly, care este bine cunoscut ca un comentator conservator, care – tocmai din cauza acestor înclinații ideologice – ar fi de așteptat să fie simpatic la Reagan. Nu am prea mult de o poziție pe Reagan. Nu sunt un american și nu a trebuit să ia o decizie dacă este sau nu să voteze pentru el.

Au fost, probabil, o mulțime de politici aș fi desconsiderat, dar aș spune că după standardele proprii lui Reagan, el a fost, probabil, un președinte de succes. El a refăcut un anumit sentiment de măreție în Statele Unite, după corupția Watergate, dezastrul din Vietnam, precum și avansurile Uniunii Sovietice în timpul Războiului Rece. Și, desigur, în timp ce nu sa întâmplat până la câțiva ani după ce a plecat de birou, el a pus bazele pentru sfârșitul războiului rece angajându-se într-o cursă de arme cu Uniunea Sovietică că economia sovietică nu a putut ține pasul cu.

Așa că în timp ce eu nu pot fi în întregime în acord, eu pot să înțeleg cei ca O’Reilly, care ar avea o prejudecată pro-Reagan, și nu a distrage atenția de la acest film în nici un fel. În contextul acestui film, am crezut că Reagan a venit peste ca în control și puternic. La 30 martie 1981 de – un pic mai mult de două luni de la preluarea mandatului, Reagan a fost împușcat de un John Hinckley ar fi asasin pe nume. Hinckley a avut nici o agendă politică.


Trailer Killing Reagan