Killing Jesus (2015)

Killing Jesus (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Biografie, Drama, Istoric
Scenariu: Martin Dugard , Walon Green
IMDB Rating: 4,7
Regizor(i): Christopher Menaul
Actori: Kelsey Grammer, Vernon Dobtcheff, Eoin Macken

Seria “Uciderea” Bill O’Reilly a aduce titlul cel mai inerent comercial – Killing Jesus – National Geographic Channel, și cel puțin cu acest subiect, nimeni nu are nevoie să vă faceți griji cu privire la O’Reilly pretind a fi fost acolo. Produs de compania lui Ridley Scott, o tinuta care nu mai străin de epopei, producția dă o calitate simplu la povestea, și ia numele de serios, cinstit cu accent pe circumstanțele și comploturile care înconjoară moartea lui Hristos.

Killing Jesus De-a lungul fel, există miracole discrete, dar acest lucru reprezintă o abordare mai istorică a materialului care este în prezent sosesc din abundență, un produs secundar de succes Istorie cu “Biblia”. Comparativ cu alte reprezentări recente ale lui Isus, aceasta – regizat de Christopher Menaul dintr-o adaptare de Walon Green – este, probabil, mai ales caracterizată prin reținere. Deci, în timp ce acoperă o mare parte din teren, realizatorii nu persista peste calvarul Răstignirii din drum, să zicem, Mel Gibson a făcut în “Patimile lui Hristos”, iar beneficiile programului de acel sentiment de economie.

Killing Jesus Totuși, transmisiunii de trei ore (aproximativ trei sferturi de lungime care, sans reclame) trebuie să recupereze de la o deschidere cu adevărat teribil, cu Kelsey Grammer îngropat sub o coamă stufoasă și pălărie supradimensionată ca un sălbatic-ochi, afectat-viziune regele Irod. În aproximativ ca evidentă un exemplu de stele turnare în scopuri promoționale ca poate fi imaginat, Irod dispune o atrocitate asupra copiilor, iar apoi se întâlnește soarta lui înainte clipește titlu pe ecran.

După aceea, filmul Killing Jesus stabileste, introducerea adult Isus (Haaz Sleiman), care abordează această cea mai mare provocare de roluri intr-un mod util uman. Apoi, din nou, Isus este de multe ori o parte secundară a poveștii, cu o mare parte din accentul pus pe preot Caiafa ridicat (Rufus Sewell), care decide la început că acest Mesia trebuie să fie eliminate;