Killers Anonymous (2019)

Cum ar fi ca Alcoolicii Anonimi din filmul Killers Anonymous să se transforme in ucigaşii anonimi? Nimic deosebit, doar nişte criminali de toate felurile care se întâlnesc, stau în cerc şi îşi spun poveştile. Cum ar fi ca aceste întâlniri să fie conduse de CIA şi toţi ucigaşii care vin la întâlniri să fie de fapt ucigaşi plătiţi ai CIA sau să ucidă în interesul CIA fără ca ei să ştie, doar fiindcă băieţii de pe stradă sunt mai ieftini? Asta se întâmplă cu participanţii unui asemenea club, aflaţi la o asemenea întâlnire după o tentativă de ucidere eşuată asupra unui senator american

Killers Anonymous (2019) Online


Regia: Martin Owen
Actori: Gary Oldman, Jessica Alba, Elliot James Langridge
An: 2019
Gen: Actiune, Crima, Mister
IMDB: 5.8


Killers Anonymous (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Killers Anonymous (2019)

Există o lecție care trebuie învățată de la Killers Anonymous (2019). Marketingul său se mândrește cu participarea lui Gary Oldman și a lui Jessica Alba, împingând stelele în față pentru a obține o anumită atenție care altfel nu ar fi permisă efortului bugetar redus. În mod previzibil, Alba abia se află în efort, în timp ce aproape tot ecranatul lui Oldman găsește câștigătorul Oscarului într-o poziție așezată, privind prin binoclu.

Este o înșelăciune comună, mai ales cu filmele B, care au nevoie de ceva pentru a atrage spectatorii nevinovați, în special fanii actorilor care speră să țină pasul cu filmografiile. Ar fi mare dacă ar exista ceva mai mult pentru “Killers Anonymous (2019)“, care merită să-i acorzi atenție, dar regizorul Martin Owen nu are un premiu pentru cei care doresc să stea în scenă. Își încarcă iluminatul colorat și violența împrăștiată, dar caracteristica este de fapt o serie de piese de audiție, nu un thriller coeziv, și este o corvoadă absolută de a sta.

Asasinul asasinat (Jessica Alba) a fost însărcinat cu omorârea senatorului Kyle (Sam Hazeldine), un viitor candidat prezidențial care vizitează Londra. Când ea nu reușește sarcina din cauza prostiei, ea caută sfatul cu The Man (Gary Oldman), care conduce Killers Anonymous, oferindu-le celor care ucid în viață o șansă de a-și împărtăși preocupările legate de stilul de viață. O nouă întâlnire începe în interiorul unui subsol al bisericii, Joanna (MyAnna Buring) preluând controlul asupra serii, primind un pachet de monștri într-o cameră mică, cu Alice (Rhyon Nicole Brown) un nou venit la pachet, cu privire la răul care rămâne în ea.

Încercând să înțeleagă cum a fost spart un simplu loc de muncă, The Man monitorizează întâlnirea de peste drum, petrecând, de asemenea, timp de vorbă cu Violet (Suki Waterhouse), un membru anxios care se ocupă de controlul impulsurilor. Pe măsură ce seara se poartă, apar dovezi noi despre supraviețuirea lui Kyle, forțând ucigașii să se întoarcă unii pe alții.

Alba apare doar în primele 10 minute ale filmului “Killers Anonymous (2019)“, înfățișându-l pe Jade, o ucigașă lesbiană care i-a permis iubirii de femele să-și ascundă judecata, găsindu-și păcatele din trecut prin prisma lui Kyle. Jade este expediat rapid, așa că, dacă întâmpinați acest film pentru Alba, felicitări, puteți pleca mai devreme! Pentru fanii lui Oldman, mai sunt ceva de suportat.

În timp ce omul este introdus ca autoritate, scenariul (co-scris de Owen) nu-l ține acolo, în curând trimiterea personajului pe un acoperiș, unde a înmânat un scaun, vin și binoclu comod, pentru a ține pasul pe biserică evenimente. Omul conversează de asemenea cu Violet, iar Owen organizează aceste conversații telefonice cu ambii actori așezați împreună, ceea ce este primul dintre numeroasele alegeri stilistice care se găsesc în “Killers Anonymous (2019)“. Dacă sunteți un fan al lui Oldman, îmi pare rău. Va trebui să stai pe toată chestia asta.