Kill Your Friends (2015)

Kill Your Friends (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Owen Harris
Actori: Rosanna Arquette, Nicholas Hoult, James Corden, Ed Skrein
An: 2015
Gen: Comedie, Crima, Thriller
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Kill Your Friends

Londra, 1997. Grupuri pop precum Blur, Oasis si Radiohead domina lumea muzicala si topurile. Steven Stelfox, un tanar ambitios in varsta de 27 de ani, producator muzical si vanator de talente, distruge tot in cale. Impins de ambitia sa nemasurata si de o cantitate inumana de droguri, Steven este in cautarea urmatorului hit. Este epoca in care formatiile muzicale apar si dispar, in functie de succesul obtinut. Pe masura ce hiturile sunt in ce in ce mai rare, Steven incearca cu disperare sa isi salveze cariera, presat fiind de superiorii sai.

Desi titlul facut pare ca acesta poate fi un film de groază. Într-un fel. este, mai ales dacă ai văzut American Psycho.

Hoult joacă un mod brutal onestitate (ceea ce-l face foarte unlikeable) A & R reprezentant pentru o casa de discuri, care încearcă să urce la partea de sus a scării, în același timp, încercând să găsească următoarea senzație Britpop. El cade sub toate clișeele unui om încearcă să ajungă în partea de sus, pentru a face față stresului cu sex si droguri, toate în timp ce încearcă să fie tipul rece în cameră. Apoi descoperim cât de departe va merge pentru a urca pe scara aia spre succes, din care înjunghierea termenul din spate nu explică în totalitate.

Este genial ca o satiră asupra industriei muzicale în ansamblu în acea perioadă. Ei merg peste masina de pop Pastelat care este benzi băiat și prețiozitate trupe care doresc să fie luate în considerare indi, ea chiar distractiv de pokes scenei techno, care a fost în curs de dezvoltare și momentul în care hip hop a fost pe cale să domine.


Trailer Kill Your Friends