Kill or Be Killed (2015)

Kill or Be Killed (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Duane Graves, Justin Meeks
Scenariu: Duane Graves, Justin Meeks
Actori: Justin Meeks, Paul McCarthy-Boyington, Gregory Kelly
Anul: 2015
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 4.5

Kill or Be Killed (inițial “Red pe Yella, Kill a Fella”) este genul de film pe care doriți să rădăcină pentru: îndoirea zburda de gen în întreaga West Texas, care are totul, de la spaghete / tropi occidentale, cum ar fi combinate bordel-saloane, baloane de whisky a trecut în jurul valorii de incendii, și schimburi de focuri peste tot de la bande de lanț la cimitire, la elemente legate de groază cum ar fi crima pentru sport, familii înfiorător, și ritualuri bizare și rugăciuni.

La suprafață, “Kill or Be Killed” urmează Claude “Sweet Tooth” Barbee (co-scenaristul și regizorul Justin Meeks, “Butcher Boys”) si banda lui de haiduci în încercarea lor de a prelua prada unui jaf de tren mantuiala, care unul dintre ei a “squirreled departe”, înainte de a deveni încarcerat timp de șase luni. Filmul începe cu o secvență de salvare și se termină cu o poftă de mâncare. Între cele două sunt o mulțime de bani, o mulțime de gloanțe, și o mulțime de corpuri, dar, din păcate, nu de mult altceva.

Acestea fiind spuse in Kill or Be Killed, scorul de John Constant este absolut minunat, și stabilește tonul pentru film la fel de mult ca și în cazul în care nu mai mult decât frumoase fotografii, instituirea de măturat strada. Unele dintre care acționează este mare, de asemenea; în special, mai sus anti-erou dinte dulce, de benzi desenate de relief pușcăriaș “palmă” Jack Davis (Paul McCarthy-Boyington, “Rasa umană”), și a salvat ventriloc / agent de vânzări Willie Carson (Bridger Zadina, “Sins of Our Youth”) într-adevăr transporta filmul Kill or Be Killed.

Din păcate, acest lucru este pe cale de unde am alerga afară de lucruri bune de spus. Foarte devreme, ucide sau a fi ucis începe să devină confuz. La scurt timp după aceea in filme online Kill or Be Killed, se oprește chiar fiind distractiv. Este un lucru pentru a avea un film despre antiheroes, să urmeze protagoniști puțin probabil și fără de lege, deoarece acestea acționează în sistemele lor de nebun și fermecător. Este cu totul alt lucru pentru a viziona crime sexuale, imagini religioase întortocheată și violența cu totul lipsit de sens, în creștere mai puțin și mai puțin logic de-al doilea, se desfășoară timp de o sută și patru minute pe ecran. Când toată lumea este lacoma in Kill or Be Killed, nimeni nu este mai concretă și detaliată, iar mizele nu sunt niciodată în mod clar, este dificil să găsești ceva să-i pese suficient pentru a investi orice cantitate de energie în ceea ce se întâmplă.

Pe scurt, acest film Kill or Be Killed nu știe ce este. Creatorii sai nu fac nici; pe DVD-ul comentariu, Justin Meeks si co-scenaristul și regizorul Duane Graves afirma în mod repetat ignoranța lor în ceea ce privește propriile personaje, motivațiile lor poveștile și scopurile. Există modalități de a combina genuri împreună în combinații noi și convingătoare, și există modalități de a arunca o grămadă de elemente diferite complot la perete și speranța că unele dintre ele stick-. Este foarte clar că ucide sau a fi ucis este un exemplu al acesteia din urmă.