Kill for Me (2016)

Kill for Me (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Tim McCann
Actori: Kathryn Erbe, Dylan Baker, Bailey Chase
An: 2016
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 6.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Kill for Me

Îl puteți cunoaște pe Dl. Albastru de la Reservoir Dogs din Quentin Tarantino, dar cu mult înainte de a deveni actor. Edward Bunker a trăit o viață în spatele gratiilor. Experientele sale ca criminal si detinut ar continua sa influenteze. Nu numai cariera sa de actorie ci si mai mult de o jumatate de duzina de carti care-i poarta numele.

Născut în ajunul Anului Nou în 1933, amintirile cele mai vechi ale lui Bunker erau legate de bătăliile beți care au caracterizat relația părinților înaintea divorțului la vârsta de cinci ani. Apoi a început odiseea care la condus pe calea către o viață de crimă, de la casă la închisoare. Frecvent nemulțumit în împrejurimile sale, Bunker a fugit de la casa de asistență pentru care a fost plasat în momentul în care părinții lui. S-au despărțit și au scăpat din închisori și alte instituții de mai multe ori. De ani de zile, el intrase și ieșeau din casele foster, taberele hobo. Scoala militară, sala de minori și chiar un spital de psihiatrie.

Înainte de împlinirea vârstei de 16 ani, Bunker fusese deja încarcerat în infamul Castelul Preston, unde a ajuns repede în lumea dărâmăturii din pereți. Mai târziu, el va scrie că reputația lui viciosă și întărită. A fost doar o măsură protectoare dezvoltată pentru a supraviețui în lumea la fel de grea și vicioasă în care sa găsit. Până când avea 17 ani, Bunker a avut distincția dubioasă. De a fi cel mai tânăr deținut vreodată în închisoare în penitenciarul de stat din San Quentin.