Kill Bill Vol 2 (2004)

Kill Bill Vol 2 (2004) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Drama
Scenariu: Quentin Tarantino
IMDB: 8.0
Regizor(i): Quentin Tarantino
Actori: Lucy Liu, Uma Thurman, David Carradine, Michael Madsen


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Kill Bill Vol 2

După despărțirea de fostele colege O-Ren Ishii (LUCY LIU) și Vernita Green (VIVICA A. FOX) în KILL BILL VOL. 1, Mireasa (UMA THURMAN) își reia aventura pentru dreptate în a doua parte, KILL BILL VOL. 2.

Învingându-le pe cele două, Mireasa mai are doi dușmani de urmărit pe “Lista Morții” – Budd (MICHAEL MADSEN) și Elle Driver (DARYL HANNAH) – înainte de a se îndrepta spre scopul final… de a-l ucide pe Bill (DAVID CARRADINE).

Văzând primele două volume în ordinea apariţiei înţelegi că numai Quentin Tarantino putea să conceapă un astfel de film. În mod normal, orice regizor nu ar fi despărţit filmul în două părţi, dar Tarantino a făcut-o introducând în primul film acţiunea pură şi în cel de-al doilea povestea care explică prima parte. Astfel, cele două filme formează un singur film.

Inspirându-se din serialul “Îngerii lui Charlie”, de unde preia ideea grupului de femei deştepte şi puternice care lucrează pentru un şef pe care nu l-au văzut niciodată, “Kill BIll” este un omagiu filmelor de acţiune de categorie B tipice anilor ’70-’80, în special filmelor cu samurai, filmelor cu arte marţiale, filmelor cu Charles Bronson sau westernurilor spaghetti ale lui Sergio Leone. Familiarizat cu acest gen de filme încă din perioada în care lucra la un centru de închiriere de casete video, Quentin Tarantino îl atribuie rolul lui Bill unui actor cunoscut din filmele de acţiune de categorie B, David Carradine.


Trailer Kill Bill Vol 2