Kill Bill Vol 1 (2003)

Kill Bill Vol 1 (2003) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Thriller
Scenariu: Quentin Tarantino
IMDB: 8.1
Regizor(i): Quentin Tarantino
Actori: Uma Thurman, David Carradine, Daryl Hannah


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Kill Bill Vol 1

Al patrulea film al lui Quentin Tarantino este epopeea unei femei în căutarea dreptății, prezentată în două părți. În Kill Bill – Vol. 1 personajul principal, interpretat de DAVID CARRADINE, este un personaj nemaivăzut de sinistru care domină povestea și care a organizat un grup de elită numit Deadly Viper Assassination Squad (sau DiVAS) – Plutonul de Execuție al Viperelor.

Toate viperele au un nume de cod inspirat de șerpi veninoși și cel mai mortal dintre ei este Mamba Neagră (UMA THURMAN), care este și fosta iubită a lui Bill.

La început, în Vol. 1, un ranger texan (MICHAEL PARKS) investighează o scenă macabră: un întreg alai de nuntă măcelărit în timpul unui repetiții de costume, într-o capelă provincială. Femeia însărcinată în rochia plină de sânge este Mamba Neagră, cunoscută mai bine ca “Mireasa”.

Bill și Viperele au crezut că Mireasa este moartă, dar din nefericire pentru ei, ea era doar în comă. Asasina Viperelor, California Mountain Snake, cunoscută ca Elle Driver (DARYL HANNAH), se strecoară în camera de spital a Miresei, deghizată în asistentă, agitând o seringă – doar pentru a fi rechemată în ultimul moment posibil de Bill însuși.

Patru ani mai târziu, Mireasa se trezește brusc, realizând ce i s-a întâmplat și pleacă într-o misiune cu un țel îngrozitor de bine fixat: să-i omoare unul câte unul pe asasini, lăsându-l ultimul pe Bill.


Trailer Kill Bill Vol 1