Kidnapping Stella (2019)

Kidnapping Stella (2019) online subtitrat este un thriller german adus publicului internațional de către Netflix. Filmul urmează răpirea unei tinere și încercările ei de a încerca să se elibereze de la captorii ei. Dar sunt cu un pas înaintea ei la fiecare tură. Ei au gândit toate posibilitățile și scenariul cu care ar putea încerca să scape. Ce va face ea acum?

Kidnapping Stella (2019) Online


Titlu Romania: Răpirea Stellei
Regia: Thomas Sieben
Actori: Jella Haase, Clemens Schick, Max von der Groeben
An: 2019
Gen: Thriller
IMDB: 5.3


Kidnapping Stella (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Kidnapping Stella (2019)

În scena de deschidere fără cuvinte a lui Kidnapping Stella, doi bărbați, unul mai în vârstă, mai grei și mai îngrijiți, celălalt mai tânăr, mai corect și mai ușor, o răpesc pe Stella (Jella Haase). Tălcăriile și gemetele ei mușcate sunt singurele lucruri pe care le auzi o vreme, cu excepția ciocnirii cătușelor împotriva barelor metalice, a ciupitului foarfecelor care își îndepărtează hainele, și a loviturii familiare a camerei digitale pe care bărbații o foloseau pentru ao fotografia. Primele cuvinte vorbite sunt cerințe pentru adresa de e-mail a tatălui său și numărul de telefon mobil.

Scrisă și regizată de Thomas Sieben, filmul, care a sosit astăzi pe Netflix, este admirabil în economia sa. Înființează răpitorii eficienți și organizați și o victimă care este înfricoșată și la mila lor, toate în primele cinci minute. Apoi, ea stabilește rapid disfuncții între bărbați, dintre care unul este mai rece și mai doritor, celălalt evident sceptic față de plan și consecințele sale potențiale. Într-o evoluție absolut neașteptată, bărbatul mai tânăr, cu aspect mai bun, având gânduri secundare, este adesea lăsat singur și se ocupă de victima la fel de bună.

Dacă crezi că știi unde se duce Kidnapping Stella, probabil că o faci, mai ales când află că este o adaptare germană a thriller-ului britanic neo-noir din 2009, The Disappearance of Alice Creed. Și este un remake atât de credincios că, dacă ați văzut unul, l-ați văzut pe celălalt. Revelarea prea mult despre detaliile ar strica atât amândouă, și acesta este un fel de film – cu o premisă redată, dezbrăcată – goală – care depinde de anumite revelații despre personaje și despre relațiile dintre ele.

În acest caz, trebuie să vă întrebați care este scopul remodelării unui astfel de film. Ambarcațiunile sunt încă acolo. Kidnapping Stella este suspansă, bine scrisă și executată în mod amenințător, și trebuie să vă imaginați că cineva cu totul nou la material ar putea scoate ceva din ea. Dar credincioșia ei, de asemenea, se bate de faliment creativ. Dinamica dintre răpitori este aceeași. Relația dintre unul dintre ucigași și Stella este aceeași.

Începe la fel și se termină mai mult sau mai puțin la fel. Într-un moment în care conținutul internațional al Netflix este la fel de divers și interesant cum a fost vreodată, nu există nimic despre răpirea lui Stella pe care nu l-ați văzut și o mulțime de lucruri merită vizitate în locul său.