Khuda Haafiz (2020)

Filmul indian Khuda Haafiz (2020) online subtitrat este povestea unui bărbat simplu a cărui soție dispare în circumstanțe misterioase într-o țară străină. În octombrie 2007, Sameer (Vidyut Jammwal), inginer software, cu sediul în Lucknow, se căsătorește cu Nargis (Shivaleeka Oberoi). Ambii se îndrăgostesc unul de celălalt în cel mai scurt timp. Totul merge bine până când recesiunea lovește lumea.

Sameer trebuie să-și închidă afacerea. Chiar și Nargis este concediată de la locul de muncă. Ei vânează locuri de muncă, dar trec trei luni și nu reușesc să obțină locuri de muncă. Fără altă opțiune, aplică pentru un loc de muncă în țara Noman din Orientul Mijlociu prin intermediul unui agent pe nume Nadeem (Vipin Sharma). Nargis primește primul loc de muncă și i se cere să plece la Noman chiar a doua zi.

Sameer este îngrijorat, dar Nadeem asigură că va fi în siguranță acolo. De asemenea in filmul Khuda Haafiz (2020), el îi spune lui Sameer că notificarea de confirmare a postului acestuia din urmă ar trebui să vină și în termen de 5-6 zile și apoi se poate uni cu soția sa. Nargis zboară astfel singur la Noman.


Regia: Faruk Kabir
Actori: Vidyut Jammwal, Shivaleeka Oberoi, Annu Kapoor
An: 2020
Gen: Actiune, Drama, Indiene, Thriller
IMDB: 7.2