Kavin Jay Everybody Calm Down (2018)

Pornit să sfideze stereotipurilein Kavin Jay Everybody Calm Down (2018), comedianul malaysian Kavin Jay împărtășește publicului său din Singapore povești despre ce a însemnat să crești în epoca VHS.

Încă mai avem jumătate din decembrie, dar prietenii noștri de la Netflix știu că anul 2017 a fost unul dur. Așa că ne-au dat darul de ceva ce așteptăm cu nerăbdare în noul an! Există 112 emisiuni TV și filme care vin la Netflix în ianuarie. Și unii dintre ei – micul dejun la trilogia lui Tiffany, The Godfather și toate cele cinci filme din franciza incomparabilă de succes. Dar ciudat endearing majoretă, Adu-o pe-sunt adiții serioase.

A fost votat astăzi cel mai nemaipomenit comedian din Malaezia pentru relația sa de dragoste / ură cu viața, dragostea și țara sa. Născut cu o dizabilitate severă (fiind indian), el a fost întotdeauna destinat să fie supărat și ușor iritat, punând acea energie negativă pe scenă la efecte pozitive. Se plânge de tot, așa că nu trebuie. Cunoscut în scenele subterane și pe peisajele deschise de Mike, el a interpretat apoi cu acte internaționale precum Dave Callan (Ire), Pierre Hollins (Marea Britanie), Vir Das (IND) JJ Whitehead (Can), Chris Wainhouse (Aus) (AUS), Paul Ogata (SUA) și Steven Grant (Marea Britanie), precum și numeroasele benzi desenate din Malaezia.


Regia: Michael McKay
Actori: Kavin Jay
An: 2018
Gen: Comedie
IMDB: 5.5


Kavin Jay Everybody Calm Down (2018) Online Subtitrat