Kaufman’s Game (2017)

Kaufman’s Game (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Helier Bissell-Thomas
Actori: Jye Frasca, Tor Andreas Fagerland, Amy Louise Pemberton
An: 2017
Gen: Crima, Thriller
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!

<27uiEsNj1bM/Kaufmans.Game.2017.WEB-DL.x264-FGT.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Kaufman’s Game

Kaufman’s Game este un film de lung metraj scris și regizat de Helier Bissell-Thomas. Urmează Stanley, un tânăr șomer, cu o pasiune pentru box, care se atrage în operațiunile violente ale unei organizații puternice.

Acesta este un film despre influență, determinare și autodistrugere. Independentul a prins-o pe Helier Bissell-Thomas pentru a discuta despre producția filmului și despre influențele sale.

Helier Bissell-Thomas în afara Institutului Britanic de Film de pe Southbank, în Londra.

Scopul meu cu jocul lui Kaufman a fost acela de a crea un film puternic (cu primul meu film), fără luxul unui buget de un milion de dolari, A-List, sau suport major pentru studiouri. Am vrut ca acest film să prezinte estetica cinematografică Film Noir de care mă interesează, menținând viabilitatea comercială a brandului genului thriller. În opinia mea, aceste forme sunt aproape unul în același, stilistic vorbind, genul de thriller dezvoltat de la Noir de-a lungul deceniilor.

Dragostea mea față de scrierile lui Franz Kafka și Raymond Chandler ma atras să lucrez în filmul Noir contemporan, poate că s-ar numi acest “Neo-Noir”, presupun, dar majoritatea filmarilor recunosc acest tip de film ca “Thriller” sau ” Thriller “în aceste zile. Modul în care o văd, titlurile de gen au mai mult de-a face cu ambalarea și vânzarea de filme. Producătorii se bazează pe “tipuri” care pot fi identificate pentru a juca filme la audiența potrivită.