Katt Williams Great America (2018)

Regele comediei underground in Katt Williams Great America (2018) abordează fără nicio jenă scena politică americană, tensiunile rasiale, sexul și repulsia față de vita la cuptor.

F faptele, spuse Williams, înfuriându-se mulțimea. “Ei știu două lucruri pentru un fapt. Ei știu că vremea lor este mai bună decât a ta și știu că uniformele lor arată mai bine decât a ta.

Acum, Jags se pregătește să se confrunte cu patrioții New England în Campionatul de Conferințe AFC de anul acesta, iar Williams se întoarce cu primul său stand-up special în aproape patru ani. Este “regele comediei subterane”, după cum introducerea lui îl precede, gata să-și recâștige coroana cu o revenire personală și profesională similară? Tinuta lui este destul de regal, un costum de imprimare circ si negru, cu tocuri inalte si microfon, desi setul sau evoca nu atat de mult regalitatea ca presedintia, facuta sa arate ca biroul oval al lui Katt. Și în starea sa de uniune, America este deja minunată.

Chiar dacă plouă în afara ferestrei sale în timp ce glumește despre Jacksonville și despre “regulile solare” și “căldura sclavilor” ciudate, el spune că a ales cel mai mare oraș din Florida, deoarece diversitatea sa exemplifică măreția națiunii noastre. “Avem un adevărat gust din ceea ce este America dracului. O luam pe toata lumea in aceeasi cladire in acelasi loc in acelasi loc in Jacksonville “, spune Williams. Apoi, își dovedește punctul de vedere, solicitând grupurilor demografice să aplaude și să-și anunțe prezența în teatru. “Cu toții ne putem simți în siguranță în seara asta.”


Actori: Katt Williams
An: 2018
Gen: Comedie
IMDB: n/a


Katt Williams Great America (2018) Online