Katherine Ryan in Trouble (2017)

Katherine Ryan in Trouble (2017) Online Subtitrat


Regia: Colin Dench
Actori: Katherine Ryan
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Katherine Ryan in Trouble

Comediana Katherine Ryan își amintește de relațiile sale neobișnuite, de viața din nesuferitul său oraș natal și de perioada în care a înfuriat o întreagă națiune.

Kathrine Ryan este isterică! Dacă am avut ocazia să-i cumpăr un cocktail pentru a-mi plăti spatele pentru că m-ai făcut să râd atât de mult! Eu scriu foarte puține recenzii, fie că este vorba despre filme, restaurante, saloane de unghii etc., dar am simțit că era necesar să fac o declarație atunci când am văzut comentariile urâte rămase anterior.

Trebuie remarcat faptul că recenzenții care au părăsit comentariile anterioare trebuie să ia o pastilă de răceală și să aibă privilegiile lor de internet luate de asistenții medicali care le supraveghează în casa de pensionare. Nimeni nu ar trebui să aibă atât de mult timp liber în mâinile lor pentru a scrie o revizuire a unui spectacol pe care l-au văzut doar câteva clipuri, dar persoanele în vârstă sau un bărbat care trăiește mai puțin în societate, care locuiește în subsolul mamei sale.

Katherine este un comedian fantastic. Ar trebui să fie evident că audiența ei este orientată spre un demografic mai mic, cum ar fi mulțimea milenară. Nu este destinat nimănui care a votat pentru Donald Trump sau care nu poate înțelege că este literalmente o glumă. RELAXA. Atingerea subiectelor sensibile, cum ar fi religia, politica și violul, vor ofensa pe cei care iau totul personal. Da, comedia ei este puțin cam înspăimântătoare, dar există câțiva comedianți de succes care nu urmează aceeași formulă.