Karla (2006)

Karla (2006) Film Online Subtitrat


Regia: Joel Bender
Actori: Laura Prepon, Misha Collins, Patrick Bauchau
An: 2006
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<22jRGQtachY/karla.2006.web.h264-strife.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Karla

Filmul este inspirat dintr-o intamplare adevarata: Paul Bernardo (Collins) si sotia lui. Karla Homolka (Prepon), rapesc, abuzeaza sexual si omoara trei tinere.

Fiind canadian și faptul că acest film nu este disponibil pe scară largă aici, mă simt obligat să ofer un comentariu asupra a ceea ce mulți consideră că o poveste tragică exploatată pentru câștiguri financiare nu are sfârșit.

Cei dintre noi care au trăit această poveste la începutul anilor 1990, iar procesul ulterior al lui Paul Bernardo. Si Karla Homolka poate atesta gradul de dezgust pe care mulți l-au simțit la crimele pe care le-au comis aceste două persoane. Filmul este exact din multe puncte de vedere, dar nu face nici o greseala ca detaliile erau mult mai sadice. Si mai brutale decat ceea ce a fost prezentat in acest film.

Cel puțin pentru cei dintre noi care au citit transcrierile filmelor pe care Bernardo le-a luat de la victimele lor. Si e greu să dai vina pe regizor de a omite aceste detalii sau de a forța un actor să joace un astfel de rol.

Singura mea carne de vită cu acest film este însă că încearcă să picteze o fotografie a lui Karla Homolka fiind la fel de mult o victimă aici ca și Bernardo și deși nimeni nu poate nega că era sub influența lui și că a fost supusă acestor izbucniri violente, nu avea niciun control asupra acestei situații și pur și simplu a făcut o etichetă pentru călăreț este să sugereze că ea a fost la fel de mult o victimă a lui Bernardo ca cele două victime ale crimei.