Kantemir (2014)


Kantemir (2014) film online subtitrat

Regia: Ben Samuels
Scenariu: Mark Garbett, Ralph Glenn Howard
Actori: Robert Englund, Diane Cary, Daniel Gadi
Anul: 2014
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 3.8

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!
<0D2Oe09wN18/Kantemir.2014.DVDRip.x264-MenaceIISociety.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Am primit recent un comentariu sugerand verifica acest film Kantemir ca au existat indicii de vampiri. Mulțumirile mele pentru sugestia și aș spune că filmul conține mai mult decât indicii de vampiri. Filmul Kantemir speriat de nicăieri, în momentul de revizuire au apărut pe DVD suedeză, și este la fel de notabil pentru unele dintre actorii implicați – în primul rând, Robert Englund și Diane Cary – ca orice altceva. Într-adevăr, filmul în sine se încheie mai mult decât un apartament mic, dar vom explora că, revizuirea se mișcă de-a lungul.

Acesta începe (să fi văzut un câine care trece prin păduri), cu semne despre caini lipsă. Un tren se oprește și doi pasageri debarca. Unul, John (Robert Englund, Dance of the Dead), telefoane fiica sa, ei spun in zona si el este de a efectua la o faza. Celălalt, Wendy (Justine Griffiths), este, de asemenea în joc și John presupuneri pe bună dreptate, ea este de a juca Wanda – el este de gând să joace tatăl ei, Peter.

Un van trage în sus și acestea sunt colectate de către Brad (Stuart Stone, Bitten si Amintiri din Cryptkeeper), care spune că lucrează pentru director, Nicolae (Daniel Gadi). Se dovedește că el nu și-a întâlnit cu directorul și este, de asemenea un actor local care va fi în joc. Ei conduce la o proprietate țară (după ce trece prin poarta este legat și închis) și la casa în care îndeplinesc ceilalți jucători; Rebecca (Diane Cary, totdeauna Knight), Lars (Sean Derry) și Allison (Alanna Janell), care pare excesiv bitchy. Povestea unui trupa actorie în Franța, care au fost în țară repetiții și, așa cum legenda ar avea, toate au murit atunci când directorul sângerat le uscat si hrănit pe ele, iese in Kantemir.