Kalank (2019)

Filmul indian Kalank (2019) online subtitrat este povestea iubitilor care nu sunt destinati sa fie împreună. Anul este 1945. Satya Chaudhry (Sonakshi Sinha), soția lui Dev Chaudhry (Aditya Roy Kapur) este diagnosticată cu cancer și i se spune că are doar un an sau maxim doi ani de trăit.

Realizând că Dev va fi spulberat după moartea ei, ea decide să ii găsească o a doua soție pentru el. Căutarea ei o duce la Rajputana, Rajasthan unde locuiește Roop (Alia Bhatt). Familiile Roop și Satya se stiu de mult timp. Roop la început respinge oferta lui Satya dar, știind starea ei medicală, este de acord. Cu toate acestea, ea are o condiție – Dev va trebui să se căsătorească cu ea prima oară și numai atunci se va muta în casa lui Chaudhrys.

Kalank (2019) Film Indian Online Subtitrat in Romana


Regia: Abhishek Varman
Actori: Varun Dhawan, Alia Bhatt, Aditya Roy Kapoor
An: 2019
Gen: Drama, Indiene, Romantice
IMDB: 3.7


Kalank (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Kalank (2019)

După căsătorie, Roop din filmul Kalank  se mută la Husnabad lângă Lahore unde locuiesc Chaudharys. La inceput se simte singuratic, dar apoi devine curios de vocea lui Bahaar Begum (Madhuri Dixit). Ea decide să învețe muzica sub tutela ei. Satya și alții, la început, sunt agitați în privința acestei decizii, deoarece Bahaar conduce un bordel și asta și în partea infamă a orașului numită Heera Mandi. Protestele Roop și Chaudharys-ul dau drumul.

În același timp, Bahaar este impresionat de Roop și decide să-i învețe cântatul. La Heera Mandi, Roop se lovește de Zafar (Varun Dhawan). Ambele sunt atrase unul de celălalt. Zafar este un fierar și lucrează pentru Abdul (Kunal Kemmu), iar acesta din urmă are o mentalitate comună.

El este, de asemenea, împotriva ziarului Daily Times, care promovează ideea unei teorii a unei națiuni, respinge noțiunea de partiție și recomandă industrializarea chiar și cu prețul pierderii de locuri de muncă a fierarilor. Bahaar simte că Roop este atras de Zafar și că este îngrozită. La urma urmei, știe că Zafar are motive ascunse în spatele Roop-ului și că poate avea consecințe dezastruoase. Ce se întâmplă în continuare formează restul filmului.

Povestea lui Shibani Bathija din filmul indian Kalank  este săracă și proastă și se bazează pe o compoziție subțire. Cu excepția traseului Roop-Zafar, toate celelalte părți ale povestii nu sunt bine întărite și sunt pline de lacune. Scenariul lui Abhishek Varman nu face prea mult pentru a salva situația. În loc să împacheteze rapid scene, le permite să meargă mai departe. Și din nou, el nu face prea multe pentru a ascunde glitches. Dialogurile lui Hussain Dalal sunt destul de bune în locuri. Dar în unele scene, filmul este prea filmat și poate provoca chiar și râsete neintenționate.

Trecerea lui Abhishek Varman nu este la marcă. El a fost destul de sub control în debutul său regizoral, 2 STATELE [2014]. Dar, în cazul lui Kalank , face o mizerie. Oricum el nu ar fi putut face mult atunci când scenariul în sine este greșit. Singurele plusses sunt că punctul culminant este angajat și el este capabil să se ocupe de grandoarea vizuală a filmului foarte bine.