Kaboom (2010)

Kaboom (2010) Film Online Subtitrat

Regia: Gregg Araki
Actori: Haley Bennett, Thomas Dekker, James Duval, Juno Temple, Chris Zylka, Andy Fischer-Price, Nicole LaLiberte
Anul: 2010
Gen: SF, Mister, Comedie
Durata: 86 minute
IMDB: 5.7

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Filmul Kaboom a fost turnat, proiectate, îmbrăcat, marcat și editat la marginea sângerare de șold, dar aceasta nu a fost tocmai scrise. Exista unele dialog frumos, dar uneori se pare că liniile rămase de la alte scenarii care au fost prea bun pentru a arunca. scenaristul si regizorul filmului, Gregg Araki, se bucură de un material de acest fel; personajele sale numai trage linie la monogamie heterosexual. Ce-i curios este ca personajul său central Smith (Thomas Dekker), este umplut cu dorințe sexuale, în ciuda abundenței de oportunități la îndemână.

Smith descrie sexualitatea sa ca fiind “indeciși”. După cum se deschide filmul Kaboom, el poftește pentru colegul sau de camera chipes, Thor (Chris Zylka), care mi amintește că generația de copii numite după supereroi Marvel trebuie să se apropie de 30. Thor nu este gay, el doar joacă gay din viața lui cel mai bun prieten al său, Stella (Haley Bennett), este o lesbiană în viața ei vine Lorelei (Roxane Mesquida), care este o vrăjitoare practica -.. si nu ma refer o zeiță pământ Wiccan, dar un fel de vrăjitoare Aleister Crowley ar fi de acord, cu puteri rele reale Lorelei și caracterul numit Fata cu părul roșu (Nicole Laliberté) apar în vis, chiar înainte de a le întâlnește (Kaboom)

Există multe alte caractere in filme online Kaboom, inclusiv un consilier rezident cuplaje și trei figuri masculine ostile purtând măști de animale. Unele dintre aceste cifre sunt reale, unele vise, unele impostori, și apoi estompează linie și acest microcosmos al pasionaților de sex campus se dovedește a fi legate de un fel de conspirație la nivel mondial secrete care ar putea inspira o mulțime de romane Dan Brown.

Nimic din toate acestea contează. Dacă evenimentele din “Kaboom” sunt ceva, sunt arbitrare, Care va ajuta să justifice final al filmului Kaboom, pe care nimeni nu poate pretinde nu lega toate firele libere Dar acest film nu este despre începuturi și terminații -.. Sau mijloc, pentru care contează. Dacă ceva se poate întâmpla, contează mult? ai putea urmări ca tine asculta un album, nu acorda prea multă atenție, la care se taie ești.

Există un lucru care ma confundă. “Kaboom” este la fel de indulgent ca un exercițiu școală de film. Am crezut Gregg Araki a depășit încurcați despre așa. Lui “Mysterious Skin” (2004), a fost controlată cu dragoste și misterios fascinanta. Acum, el se angajează personajele sale superficiale și narcisiste la nivelul lor, nu a lui.