Kaalakaandi (2018)

Orașul maxim Mumbai din Kaalakaandi (2018) este unic și spre deosebire de orice altă metropolă din India. Modul în care oamenii de diferite straturi ale societății nu au de ales decât să interacționeze și să aibă o asociere simbiotică este o parte a ADN-ului orașului. DELHI BELLY din filme online 2018 Kaalakaandi, regizoarea regizorală a lui Akshat Verma, încearcă să arunce lumină asupra acestui aspect din Mumbai, dar într-un mod ciudat. Deci, reușește să se distreze sau să se dovedească a fi o dezamăgire? Să analizăm.

Filme online 2018 Kaalakaandi este povestea în care oamenii din diverse medii se întâlnesc într-o noapte nebună din Mumbai. Rileen (Saif Ali Khan) află că suferă de cancer la stomac și că are doar câteva zile să trăiască. Tara (Sobhita Dhulipala) se intalneste cu Zubin (Kunaal Roy Kapur) si are un zbor pentru a prinde. Se duce la Ayesha (Trezoreria Shenaz), deoarece este ziua ei de naștere. Se întâlnesc într-un club și din păcate există un raid de polițiști.

Tara își dă seama că va lua târziu pentru zbor grație raidului și investigației ulterioare și va face un plan îndrăzneț să scape. Waris (Deepak Dobriyal) și Amjad (Vijay Raaz) lucrează pentru gangsterul temut Raza (Asif Basra). Ei fac un plan să se îmbogățească peste noapte prin înșelarea Raza. Angad (Akshay Oberoi) este fratele lui Rileen care se căsătorește în aceeași noapte cu Neha (Amyra Dastur). Primeste un telefon de la fosta iubita lui Selina (Amanda Rosario). Ea îi spune că este în Mumbai și vrea să se întâlnească imediat cu el. Angad este imediat de acord. Cum toate aceste piese au un impact asupra vieții personajelor care formează noaptea restul filmului.


Regia: Akshat Verma
Actori: Saif Ali Khan, Amyra Dastur, Shenaz Treasury
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Indiene
IMDB: 7.7


Kaalakaandi (2018) Online Subtitrat