K-9 Câinele detectiv – K-9 PI (2002)

K-9 Câinele detectiv – K-9 PI (2002) Film Online Subtitrat


Regia: Richard J. Lewis
Actori: Jim Belushi, Gary Basaraba, Kim Huffman
An: 2002
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis K-9 Câinele detectiv – K-9 PI

Ciudatul cuplu revine!

Thomas Dooley (James Belushi) si partenerul sau patruped Jerry Lee s-au intors sa lupte impotriva infractorilor. Pe Dooley il mai despart de pensionare doar citeva ore cind e implicat fara sa vrea, intr-un jaf armat la o firma de computere si devine suspect. Dooley si Jerry Lee se transforma in detectivi particulari si pornesc pe urmele infractorilor. Este un caz in care apar microcipuri furate, impostori si frumuseti periculoase.

Det. Mike Dooley și prietenul său amabil (K-9) se retrag din forță. După o petrecere mare, Dooley observă o activitate suspectă în apropiere, implicându-se accidental într-o anchetă federală. Dooley își înființează propria afacere de tip P.I pentru a rezolva misterul, atunci când o femeie misterioasă cere ajutor, în legătură cu dispariția soțului ei.

Primul film era inofensiv pentru ceea ce era. Chiar și cel de-al doilea sequel a avut un pic de merit pentru el, deși o continuare îl împinge. Premisa este un ponev cu un singur truc, unul care nu ar fi trebuit să aibă două continuări STV. James Belushi a avut faima la sfarsitul anilor ’80, la inceputul anilor ’90, o emisiune TV numita “Potrivit lui Jim”. Acest film este disperat pentru râde, recurgerea la gaguri ieftine cu flatulență și poop.