Justice League Dark: Apokolips War (2020)

Animatia online Justice League Dark: Apokolips War este cea mai recentă versiune animată de la Warner Bros. Justice League Dark: Apokolips War marchează sfarsitul epic al popularului univers de filme de animație DC, ca al 15-lea și ultimul film. Introdus inițial în brilianta productie a lui Jay Oliva, Justice League: The Flashpoint Paradox din 2013, filmele au captat interesul, culminând cu o prezentare epică cu Darkseid.

Regizat de Matt Peters și Christina Sotta, Justice League Dark: Apokolips War se concentrează asupra unui Pământ devastat în urma încercării eșuate a lui Superman de a-l opri pe Darkseid, într-un război sangeros. Cu numeroși supereroi anihilați sau înrobiti, supraviețuitorii rămași, conduși de Constantin (Matt Ryan), Superman (Jerry O’Connell) și Raven (Taissa Farmiga) trebuie să se unească pentru a duce bătălia finală împotriva tiranului, si sa salveze omenirea. Nu există nicio îndoială că acesta este răspunsul DC la Avengers: Infinity War. Povestea epică, post-apocaliptică, nu împiedică influentele din Flashpoint, Justice League Dark și Son of Batman.

Filmul Justice League Dark: Apokolips War nu trage de timp, deschiderea este impresionantă, dar șocantă, scufundându-se direct în acțiune cu ritm frenetic, culminând cu o expunere captivanta a numeroaselor bătălii. Cu prezentari emblematice ale eroilor din Justice League, Teen Titans și Suicide Squad, filmul se va dovedi extrem de satisfăcător pentru fani. Singurul dezavantaj sta in dimensiunea distribuției veritabile, parcă ar mai fi fost loc de putin Swamp Thing și Justice League Dark!

Distribuția completă: Jerry O’Connell, Matt Ryan, Jason O’Mara, Taissa Farmiga, Stuart Allan, Tony Todd, Rosario Dawson, Shemar Moore, Christopher Gorham, Rebecca Romijn, Rainn Wilson.

Justice League Dark: Apokolips War (2020) Online Subtitrat


Regia: Matt Peters, Christina Sotta
Actori: Rosario Dawson, Rebecca Romijn, Rainn Wilson
An: 2020
Gen: Animatie
IMDB: 8.1


Justice League Dark: Apokolips War (2020) Online Subtitrat


Trailer