Justice League Dark (2017)

Justice League Dark (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jay Oliva
Actori: Matt Ryan, Camilla Luddington, Jason O’Mara
An: 2017
Gen: Animatie, Actiune, Fantezie
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Justice League Dark

scris numai acest lucru, deoarece nu există altă comentarii listate în acest moment. Un rezumat de bază – Ne introduse la fiecare caracter de poveștile ca generic poveste / personaj negativ joacă în fundal până când vom obține o concluzie mai concentrată la sfârșitul anului, cu câteva conexiuni la protagoniști precum etrogan / vrăjitorul (personaj negativ, Ritchie,), Tho, care a simțit un pic aruncat în serviciu ca ventilator, a funcționat. Știu că este un personaj Ritchie de școală veche din seria hellblazer.

Așa că ei o animație mare pentru a viziona sunteți interesat să aflați mai multe despre personaje dc nu aveați cunoștință de sau nu au știut bine inainte. Iar pentru fanii de benzi desenate avid sunt sigur că văd personaje mai puțin apreciate pe ecran, și nu făcut prost, ar fi un lucru satisfacatoare pentru a viziona. Tho eu nu știu caracterele în profunzime astfel încât, probabil, au fost efectuate prost la ventilator de benzi desenate perspicace.

Dar pentru mine, părea mai prescurtate ca și alte filme DC tratament acolo de backstory și context pentru fiecare caracter. Cu excepția batman .. Cine a fost aruncat în acest film de dragul și aproape ia acest rating până la un 7 pentru că dragul … Dar rolul său a terminat de lucru. Astfel încât i se poate ierta că DC numerar apuca / frica va eșua fără abordare batman.

În cele din urmă, acesta este următorul mare DC filmul să iasă de la gluma Klling .. Ambele din care am avut mari speranțe pentru. Iar pentru mine, Acesta este cel mai bun film al celor doi de către un pic. Probabil pentru că am așteptat gluma uciderea să fie cu adevărat genial și a fost un amestec de Batgirl și destul de bine.


Trailer Justice League Dark