Justice (2017)

Un mareșal din armata S.U.A. se retrage în orașul natal care descoperă că de fapt fratele său a fost asasinat, mareșalul încercă să investigheze pe cont propriu acestă crimă dar toate ușile îi sunt închise deoarece primarul care este corupt și de acoliții săi au intenția de a revigora războiul civil.

Am urmărit acest lucru strict datorită faptului că fostele originali co-staruri Nathan Parsons a fost steaua reală și; bineînțeles; Jackson Rathbone; din filmele Twilight a fost de asemenea în ea.

Cred că Parsons a făcut o treabă excelentă în portretizarea unui Marshall din S.U.A. Dar nu vorbim de Tombstone aici. A fost mai bine decât mediocru; cu o poveste solidă; care a fost bine condusă de o distribuție destul de bună; cu toate că au fost în mare parte fețe nefamiliare; cu excepția lui Stephen Lang și a doamnei Lesley Anne Down.

Îmi amintesc de Lang de acum câțiva ani în televiziune; în anii ’60 și ’70; jucând băieți răi. Și doamna Down a fost considerată destul de frumoasă în ziua ei. Prindeți o parte din lucrarea ei anterioară de acum 30 de ani.


Regia: Richard Gabai
Actori: Jackson Rathbone, Stephen Lang, Jamie-Lynn Sigler
An: 2017
Gen: Western
IMDB: 4.0


Justice (2017) Online Subtitrat