Just Married (2007)

Just Married (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Meghna Gulzar
Actori: Fardeen Khan, Esha Deol, Neelima Azim
An: 2007
Gen: Comedie, Drama, Indiene, Romantice
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Just Married

Ca occidental vizionarea de vedere o altă cultură și tradiție a marriag, am găsit Just Married Fermecatoare și încântătoare. Ideea de a căsători un străin prin aranjamentul reciproc al părinților este dificil, mai ales în această epocă modernă. Totuși, acesta este cazul în acest film hindi. Ti-am spus cu umor, și nouă perspectivă, învățăm de Abhay și Ritika care nu s-au întâlnit doar o singură dată și sunt acum pe luna de miere tradiționale cinci lor zi.

Așa cum a spus, este greu de crezut în acest telefon celular vârstă bogate că o astfel un obicei arhaic ca o căsătorie aranjată încă să ia loc. Vedem stangacia că acest cuplu de tineri se simte ca au venit impreuna la prima lor noapte, și modul în care ei încearcă să creeze o legătură, chiar dacă ei nu cunosc unul pe altul. Noi vedem diferite puncte de vedere ale căsătoriei și angajamentul prezentat de alte cupluri, de asemenea, în vacanță, de la un cuplu de patruzeci de ani, căsătorit cu alții încă nesigur de a face angajament conjugal.

Nu există cântec, dialog spiritual, momente emoționante, amestecarea și compararea unor noi modalități și tradiție. Vizionarea filmului cu subtitrare pierde cu siguranta unele dintre veridicitatea poveștii, dar este încă o încântare pentru a viziona. A acordat o parte din parcelă este un pic mai banală, iar incidentul de autobuz un pic trase afară și născocită; cu toate acestea, filmul de ansamblu a merita vizionat.


Trailer Just Married