Just Jim (2015)

Just Jim (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Craig Roberts
Scenariu: Craig Roberts
Actori: Emile Hirsch, Craig Roberts, Sai Bennett
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama, Thriller
IMDB: 6.9

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Just Jim are o viață mizerabilă. Băiatul de 17 ani căruia nimeni nu-i acordă atenție este un singuratic din orășelul Wales. Cel mai bun prieten al său, Michael, este acum în gașca celor mai populari din școală, iar singurul companion al lui Jim rămâne devotatul său câine. Lucrurile vor cunoaște o întorsătură dramatică pentru el atunci când Dean din Just Jim, un american super-cool, se mută alături și îl ia sub aripa sa ocrotitoare. Americanul este mai mare decât el, arată bine, iar lui Jim nu îi vine să creadă cât de norocos poate să fie pentru că cel mai cool tip pe care l-a văzut vreodată în viața lui a devenit prietenul lui. Însă, Dean ascunde un secret întunecat.

Craig Roberts in Just Jim, actorul primul observat aici, în submarin fermecător Richard Ayoade lui, se întoarce la care filmul Just Jim lui Welsh Nowheresville pentru debutul său ca scriitor-regizor, doar Jim. Încearcă din nou ca un copil de liceu a cărui umplute cu frică ochi Herald incapacitatea totală a naviga societate adolescenta, Roberts data aceasta primeste ajutor de sub formă de Emile Hirsch, o ardere american nou venit să-l facă răcească. Comparațiile cu submarin nu sunt doar inevitabile, dar invitat aici, și fac nici o favoare pentru un film care conține momente de inteligenta si farmec, dar al cărei scenariu este pe jumătate coapte. pedigree și turnați acesteia va atrage unele fest atentie, dar perspectivele comerciale sunt slabe.

Roberts Jim este un fel familiar de proscris, se uită la pieziș chiar și de familia sa și adăpostirea nici o pasiune secretă dincolo de Nintendo și vizionarea aceleași filme vechi în mod repetat într-un cinematograf său local. Chiar câinele îl părăsește timpuriu. Roberts wallows mai mult decât este necesar în această existență acru înainte de a introduce noi vecinul Dean (Hirsch), al cărui nume este departe de a fi singura semnificantul de la mijlocul lunii 50 de ani Rebel rece.

“Poate ai nevoie doar pentru om un pic, nu mai fi o cățea,” Dean sfătuiește pe băiat la prima lor întâlnire, și el continuă să antreneze băiat în agresiune de sex masculin. În cazul în care scenariul diform Roberts ne dă prea mult Act 1, acum ne pantaloni scurți: transformarea lui Jim se întâmplă mult prea brusc să creadă in Just Jim, chiar și în contextul unui film care sugerează uneori Dean este un Tyler construct Durden-ca imaginația lui Jim. La scurt timp el găzduiește ragers în timp ce părinții săi sunt departe, styling părul și fac progrese cu freckly, Jackie roz cu părul (Charlotte Randall). Dar Dean este mai mult decât jongler guru, și începe semănat semințe căderii lui Jim înainte de a-i chiar un succes in Just Jim.

Hirsch câștigă păstreze aici, strălucire filme online Just Jim substanțial în fața punctelor de scenarii caracterul spre incoerență. Și Richard Stoddard lui fotografiei adânc eclipsat se potrivește ceea ce s-ar putea să fi fost o comedie neagră lacerating despre dezavantajele auto-impuse de băieți care nu au nici un motiv bun pentru a fi eșecuri sociale. Dar lucrurile nu vin împreună pentru Just Jim, a cărui morală eventuala pare a fi că nu este nimic în neregulă cu soluționarea în mediocritate.