Just a Kiss (2002)

Filmul Just a Kiss este povestea unui sărut… A înșela sau a nu înșela? Aceasta este întrebarea care le dă de furcă celor două cupluri: Dag, regizor de spoturi publicitare și Halley (Kyra Sedgwick), prietena lui “cu capul pe umeri”; Peter (Patrick Breen), mascotă pentru untul de arahide, și iubita lui, Rebecca (Marley Shelton), dependentă de Prozac.

Dag nu rezistă tentației de a o săruta pe frumoasa Rebecca și cedează, fără să își imagineze consecințele colosale pe care le va avea acest gest aparent neînsemnat. Pe măsură ce infidelitatea lui dă naștere unei reacții în lanț, generând despărțiri și noi atracții, el se trezește în mijlocul unui coșmar romantic. Deprimată, fiecare “victimă” a infidelității încearcă să se regăsească pe sine.

Peter “decolează” împreună cu o stewardesă iubitoare de film, într-o călătorie care duce către un dezastru de prima pagină. La fel de furioasă, Halley îl lasă pe un violoncelist (Taye Diggs) să-i cânte-n strună… Între timp, Rebecca își pierde din nou controlul, iar Dag sfârșește literalmente în lanțuri, după ce a sedus-o pe “dominatoarea” Paula, interpretată de Marisa Tomei.

Just a Kiss (2002) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Titlu Romania: Doar un sărut
Regia: Fisher Stevens
Actori: Ron Eldard, Kyra Sedgwick, Marisa Tomei
An: 2002
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 5.0


Just a Kiss (2002) Online Subtitrat


Trailer