Jurassic Park 3 (2001)


Jurassic Park 3 (2001) Film Online Subtitrat


Regia: Joe Johnston
Actori: Sam Neill, William H. Macy, Téa Leoni
An: 2001
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jurassic Park 3

Dr. Alan Grant (Sam Neill) – unul dintre cei mai vestiti paleontologi din lume- si-a dedicat intreaga viata studiului dinozaurilor dar nu si-a imaginat niciodata ca se va trezi fata in fata cu ei … din nou.

Acum opt ani, el a fost foarte sceptic cand a acceptat o invitatie din partea lui John Hammond – un om de afaceri aventurier. Sperand sa-i obtina aprobarea, Hammond le-a oferit catorva colegi si oameni de stiinta o excursie la compania InGen (infiintata de el) – o atractie turistica unica localizata pe Isla Nublar, o insula indepartata langa Costa Rica.

Foarte diferit de ceea ce lumea moderna a vazut vreodata, Jurassic Park (parcul de distractii aflat pe insula). Le permitea vizitatorilor sa aiba de-a face cu dinozauri obtinuti prin inginerie genetica. Dar pentru fiecare membru al expeditiei care-l acompania pe Hammond, experienta s-a transformat foarte repede intr-un cosmar. Deoarece creaturile preistorice clonate au revendicat parcul de distractii ca fiind al lor.

Scapand ca prin urechile acului de moarte, Grant a fost determinat sa pastreze tacerea cu privire la acest incident. Desi personal destul de zguduit de acest eveniment, angajamentul sau de a studia dinozaurii a ramas intact.

Opt ani mai tarziu, disperat sa finanteze cercetarea pentru noua sa teorie privitoare la inteligenta Velociraptor-ilor. Grant este foarte vulnerabil atunci cand bogatul aventurier Paul Kirby (William H. Macy). Si sotia sa Amanda (Tea Leoni) l-au abordat cu o propunere- ii vor da bani daca el ii va insoti intr-un tur aerian la Isla Sorna. O a doua insula unde se produceau dinozauri prin inginerie genetica.