Jurassic Park (1993)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Jurassic Park (1993) Film Online Subtitrat


Regia: Steven Spielberg
Actori: Samuel L. Jackson, Sam Neill, Jeff Goldblum, BD Wong, Joseph Mazzello
Anul: 1993
Gen: Aventura, SF, Thriller
Durata: 127 minute
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jurassic Park

Dr. Alan Grant și dr. Ellie Sattler sunt invitați de miliardarul excentric John Hammond pentru deschiderea unui nou parc de distracții pe o insulă din Costa Rica. Hammond reușise să cloneze dinozauri prin prelevarea de ADN din sângele supt de insecte preistorice și să pună bazele unei rezervații imense de animale preistorice. Dar, din păcate, sistemele de protecție ale parcului cedează și dinozaurii pierduți de sub control trebuie distruși.

În 2013, filmul clasic al lui Steven Spielberg revine în cinematografe în format remasterizat 3D. Blockbusterul care a încântat generații întregi se adresează acum și generației vremurilor noastre, marcate de tehnologia de ultimă oră. Fanii de atunci și de acum vor avea șansa de a trăi experiența acestor aventuri într-un mod care era de neimaginat la momentul în care filmul a fost lansat inițial.

Inspirat din romanul omonim al lui Michael Crichton, “Jurassic Park” prezintă vizita unui grup de oameni de știință într-un parc de distracție. Amenajat pe insula ficţională Nublar din apropierea statului Costa Rica. Si populat cu dinozauri clonați după o secvenţă de ADN descoperită în chihlimbar. În urma unei furtuni, este dezactivat din greşeală sistemul care controla gardurile electrice ce țineau dinozaurii departe de public. Iar vizitatorii trebuie să lupte pentru supravieţuire. Omul trebuie să se confrunte cu specii dispărute acum 65 de milioane de ani. Fără a fi pregătit să le facă faţă.

Având un scenariu ingenios şi original, “Jurassic Park” este printre cele mai reuşite thriller-uri de aventuri realizate vreodată. Apariţia sa reprezentând un moment de răscruce în istoria cinematografiei. Prin accentul substanţial pus pe efectele vizuale şi prin numărul mare de secvenţe veridice în care oamenii apar alături de animale create pe calculator.