Juramantul – The Vow (2012)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Juramantul – The Vow (2012) Film Online Subtitrat in Romana


Paige (interpretata de Rachel McAdams) si Leo (interpretat de Channing Tatum) din Juramantul – The Vow online subtitrat, sunt casatoriti si se iubesc la nebunie. Ambii sunt artisti de succes in Chicago. Intr-o noapte cu ninsoare deasa, cei doi sunt victimele unui accident de masina. Leo scapa nevatamat, insa Paige are leziuni cerebrale, care ii sterg din memorie toate amintirile legate de relatia cu sotul sau. La iesirea din coma, Leo este pentru ea un strain.

Dintr-o data, Leo se trezeste in situatia de a lua de la capat o relatie la care visase toata viata si de a-i recuceri inima sotiei sale. In urma traumatismului cranian, Paige din Juramantul – The Vow se crede cu cinci ani in urma, pe vremea cand era studenta la Drept; inainte de a-l cunoaste pe Leo. Viata sa actuala ii este complet straina.

Nu intelege de ce se afla departe de parintii sai (interpretati de Jessica Lange si Sam Neill), ii lipseste garderoba sa “conservatoare”. Si nu vede niciun motiv pentru care ar fi renuntat la facultate si la promitatoarea cariera de avocat. Pentru a inrautati situatia, Paige se crede inca logodita cu omul de afaceri Jeremy (interpretat de Scott Speedman). Si refuza relatia cu Leo si stilul sau de viata neconventional, ca si cum nu l-ar fi iubit niciodata.


Regia: Michael Sucsy
Actori: Rachel McAdams, Channing Tatum, Sam Neill
Anul: 2012
Gen: Drama, Romantice
Durata: 104 minute
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


PortalulTauTV.com
Juramantul - The Vow (2012) Online Subtitrat in Romana

The Vow (2012)

Editor's Rating:
5