Junooniyat (2016)

Junooniyat (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Vivek Agnihotri
Actori: Taran Bajaj, Manoj Bakshi, Madhuri D. Bandiwedkar
An: 2016
Gen: Drama, Romantice, Indiene
IMDB: 4.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Junooniyat

Între alegere și destin, pe care l-ați alege? Este într-adevăr o alegere pe care o face dacă este destinată pentru ceva? Iar acest lucru este subtextul acestei povesti de dragoste clichise a unui ofițer de armată care crede că a făcut o alegere. Se îndrăgostește, dar pare a fi lovit de vânturile schimbatoare ale destinului.

Căpitanul Jahan Bakshi (Pulkit Samrat) găsește Suhaani (Yami Gautam) înotând într-o zonă cu acces restricționat și o duce în tabăra sa. Fanii prietenoși se transformă în scrisori pasionați, iar cuplul decide să se căsătorească după ce a cântat patru melodii în 40 de minute.

Dar, ele trebuie să se potrivească cu standardele Bollywood, provocând astfel o serie de probleme. Poate ca cei doi scriu in cele din urma o poveste de dragoste. Care nu este inspirata de cinematograful Hindi?

Junooniyat, ceea ce inseamna obsesie in Urdu, se refera in special la clisee: ofiteri de armata care detin cani de bere, fete cu pene de nunta, nunti NRI, dialoguri brunete, cîmpuri de muștar și așa mai departe. Onusul este în întregime pe Bakshi iubitor de poezie pentru a face să pară convingător. Cu toate acestea, creditul lui Vivek Agnihotri spune “direcția și poezia”, ​​astfel încât să știi cine să aplaudeze pentru unii-liners siropi.

Povestea obișnuită “băiat întâlnește fetița” durează mult timp și acest lucru oferă audienței suficient timp pentru a anticipa următorul răsucire. Media scrisă nu reușește să adauge adâncimea caracterelor, făcând actorii să pară mai mult ca umpluturi într-o cavitate enervantă a dinților.