June (2015)

June (2015) film online subtitrat

Regia: L. Gustavo Cooper
Scenariu: Sharon Y. Cobb, L. Gustavo Cooper
Actori: Casper Van Dien, Addy Miller, Victoria Pratt
Anul: 2015
Gen: Groaza, SF
IMDB: 4.3

June este un amestec de “The Omen” și “Carrie”, dar lipsit de păcate, în cele mai multe dintre calitățile care au făcut aceste două filme clasice în genul horror. Într-o secvență JuneMainflashback vedem un cuplu care sunt membri ai unui cult satanic, permite copilul lor să fie utilizate într-un ritual de a insufla corpul său, cu cea a unui spirit puternic numit “Aer”. Un tânăr membru al cultului inexplicabil ucide ridicat preoteasă și fuge cu copilul ca ceilalți membri sunt uciși. Nouă ani mai târziu, copilul numit June este acum în sistemul de asistenta maternala, viguros la familie la familie. Ea se încheie cu o familie de parc de rulote gunoi alb care văd copiii lor adoptivi ca ceva mai mult decât o sursă de venit. Când June se supara, la fel ca Carrie, ea este în măsură să afișeze puteri telekinetice puternice.

După un incident dezastruos lucrător ei caz, domnul Emmanuel (Jemison), plasează iunie în casa iubitor de Dave (Van Dien) și Lily Anderson (Pratt); foarte aceeași Lily, care a luat copilul în timpul anilor rituale anterioare. Dar nu Lilly știu că e aceeași fată? Se pare că nu, dar cine știe naiba! Este una dintre multele capriciile acestui film-zgarieturi capul. De acolo este standard tulburat fetiță lucrurile am văzut în numeroase filme de groază a lungul anilor. La prima iunie pare normal, deși un pic liniștită, cu o înclinație pentru desen imagini înfiorător care a devenit un dispozitiv complot bine suprasolicitate în aceste tipuri de filme online June.

Curând însă iunie începe să folosească puterile pentru a dezlănțui la cele simte sunt o amenințare. Ea provoacă în cele din urmă Dave și Lily să ne despărțim. O poftă de mâncare previzibil pune iunie înapoi în mâinile aceleiași cult care caută din nou să-i utilizator în timpul unui ritual și să exploateze puterile ei.