Jumanji Welcome to the Jungle (2017)

In noul film Jumanji Welcome to the Jungle online subtitrat, jocul se schimba intrucat patru prieteni extrem de diferiti sunt de data aceasta absorbiti in lumea jocului Jumanji. Atunci cand descopera pe o veche consola video un joc pe care nu-l mai incercasera; cei patru se hotarasc sa joace si sunt imediat absorbiti in decorul de jungla al jocului; si in avatarurile pe care si le alege fiecare; si care sunt interpretate de Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart si Karen Gillan.

Astfel descopera ca nu sunt ei cei care joaca jocul, ci Jumanji Welcome to the Jungle online subtitrat ii joaca pe ei. Ei sunt nevoiti sa intre in cea mai periculoasa aventura a vietii lor; pentru ca altfel, risca sa ramana blocati pentru totdeauna in jocul Jumanji!

Lansat in Romania in 1995, Jumanji a luat publicul pe nepregatite cu inovatoarele efecte speciale (realizate de Industrial Light & Magic, compania fondata de George Lucas); si cu sarmul imbatabil al lui Robin Williams. Cand s-a anuntat acum cativa ani ca vom avea parte de un remake/sequel Jumanji Welcome to the Jungle online subtitrat, am pus decizia pe seama lipsei crase de inspiratie de la Hollywood; dar trebuie sa recunoastem ca ne-am inselat: filmul Jumanji Welcome to the Jungle online subtitrat este o reinventare inteligenta a originalului; si ar putea deveni cea mai gustata premiera de la trecerea dintre ani.


Titlu Romania: Jumanji Aventură în junglă
Regia: Jake Kasdan
Actori: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas, Laurie Calvert
2017
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 7.0


Jumanji Welcome to the Jungle (2017) Online Subtitrat