Julie 2 (2017)

Julie 2 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Deepak S. Shivdasani
Actori: Rati Agnihotri, Ashok Banthia, Dev Gill
An: 2017
Gen: Drama, Romantice, Indiene
IMDB: 6.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Julie 2

ULIE 2 este povestea unei fete care este forțată să facă compromisuri pentru a urca pe scara succesului în Bollywood. Julie (Raai Laxmi) este o actriță de film de succes care a bagat biopicul întârzii Sumitra Devi, soția brokerului Ashwini Asthana (Pankaj Tripathi). Patru luni mai târziu, ea se convertește la creștinism la vârsta de 25 de ani și apoi îi informează pe toți, adresându-se unei conferințe de presă despre aceasta.

După conferința de presă, merge la un magazin de bijuterii unde patru călugări intră în pradă. Se termină cu Julie. Julie este spitalizată imediat. ACP Dev Dutt (Aditya Srivastava) i se dă sarcina și el arestază cei patru acuzați în câteva ore. Dar el nu înțelege de ce pe pământ ar încerca să-l ucidă pe Julie când ei au venit pur și simplu să jupoaie magazinul.

Se apropie de Annie Aunty (Rati Agnihotri), artist de machiaj și îndrumător al lui Julie, și îi povestește cât de greu a fost pentru Julie să o facă din industria cinematografică. Ce se întâmplă în continuare și cum ACP Dev Dutt află că adevărul se formează în restul filmului.

JULIE 2 este publicat ca un fantezist, dar nu există aproape nici o scenă în film. De fapt, prima jumătate este lipsită de o astfel de secvență, cu excepția câtorva fotografii din piesa de titlu, care se joacă în creditele de deschidere. Scena în care gloanțele sunt pompate în Julie în primele 15 minute nu intrigi.

Ancheta efectuată de ACP Dev Dutt este prea filmată, dar face un ceas frumos. Cu toate acestea, portiunile de flashback nu sunt atat de mari.