Juice (1992)

Juice (1992) Film Online Subtitrat


Regia: Ernest R. Dickerson
Actori: Omar Epps, Tupac Shakur, Jermaine ‘Huggy’ Hopkins
Anul: 1992
Gen: Crima, Drama, Actiune
Durata: 95 minute
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Juice

Juice spune povestea a patru tineri din cartierul Harlem. Dupa ce afla ca prietenul lor a fost ucis intr-un bar, Q, Bishop, Raheem si Steel incep sa lipseasca de la scoala. Dar Bishop crede ca ei nu au tupeu, nu au gustat sangele si nu isi respecta deloc prietenul. Ei trebuie sa se razbune. Pentru a capata curaj, ei dau o spargere intr-o alimentara unde totul decurgea bine, pana cand Bishop il impusca pe vanzator fara nici un motiv.

Ei fug pana intr-o alee intunecata unde Raheem ii cere pistolul lui Bishop, dar acesta refuza si in urma incaierarii, Raheem este impuscat mortal. Numai doua persoane mai stiu cine e adevaratul vinovat, iar acum Bishop vrea sa ii elimine pe toti.

Acesta este unul dintre puținele, probabil singurul film din genul de tineret urban, un “Boyz în Hood” și “Menace 2 Society” pe care le pot aprecia cu adevărat. Acest film este la fel de plictisitor si adevarat vietii ca celelalte filme mentionate, dar povestea si rolul din acest film il ridica deasupra restului.

Tupac Shakur a fost excelent în rolul său de Episcop …. a venit cu o performanță foarte intensă și groaznică. Dacă aveți nevoie de ceva convingător cu privire la talentul său, acest film va arăta acest lucru. Aceasta a fost, fără îndoială, cea mai bună performanță a lui Omar Epps, era foarte convingător ca fiind “Q”.

În cazul în care un film precum “Societatea Menace 2” a fost doar o vitrină a vieții în bandă, “Juice” amestecă acest lucru cu o poveste interesantă și adevărată. Arată lupta tineretului negru într-o lumină cu totul nouă.