Judy (2019)

Filmul Judy (2019) online subtitrat începe în „Iarna lui 1968, atunci când legenda showbiz-ului Judy Garland soseşte la Londra pentru un turneu de cinci săptămâni, cu casa de bilete închisă, la Talk of the Town. Au trecut 30 de ani de când actriţa ajunsese o stea cu Vrăjitorul din Oz, dar chiar dacă vocea i-a slăbit, potenţialul dramatic i-a crescut. Pe măsură ce Garland se pregăteşte pentru spectacol ea negociază cu impresarii, îi vrăjeşte pe muzicieni şi le arată tuturor prietenilor şi fanilor şarmul şi isteţimea ei. Chiar şi visele ei de dragoste par la fel de puternice în povestea de dragoste cu Mickey Deans, care urmează să fie cel de-al cincilea soţ al ei.

Judy (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Rupert Goold
Actori: Renée Zellweger, Jessie Buckley, Finn Wittrock
An: 2019
Gen: Biografie, Drama, Romantice
IMDB: 7.1


Judy (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Judy (2019)

Biografia oferă o perspectivă obiectivă dar emoţionantă asupra unei perioade puţin stranii din viaţa actriţei.

Fanii lui Garland vor observa, desigur, că turneul ei la Talk of the Town a avut loc cu doar câteva luni înainte de o supradoză accidentală, iar filmul lui Goold urmăreşte ceea ce vor fi ultimele zile ale vedetei. Mai devreme, săptămâna aceasta, Zellweger declara pentru People că filmul va face publicul să o vadă pe Garland într-o lumină nouă: „Atunci când există o mai bună înţelegere asupra lucrurilor de care o persoană are nevoie pentru a-şi continua viaţa în anumite împrejurări”, atunci „există un nivel de empatie şi de respect pe care ajungi să îl simţi”.

Deşi pare că actriţa a tratat cu grijă răspunderea rolului, fiica personajului real, Liza Minelli, a fost critică vizavi de acţiunile producătorilor, declarând sever: „Nu am vorbit, nici nu m-am întâlnit cu Renée Zellweger”. Minnelli scria asta pe Facebook după un zvon care susţinea că ar fi ajutat-o pe Zellweger să îşi termine rolul. „Nu ştiu cum au pornit aceste zvonuri, dar eu nici nu aprob nici nu critic acest film despre Judy Garland. Orice relatare contradictorie este 100% ficţiune”.

Filmul va cuprinde „cele mai cunoscute cântece” ale actriţei şi îşi propune să „celebreze vocea, iubirea şi mai ales aplombul celei considerate ‘cea mai mare stea a showbiz-ului'”.


Online Subtitrat

Filmul Judy (2019) online subtitrat începe în „Iarna lui 1968, atunci când legenda showbiz-ului Judy Garland soseşte la Londra pentru un turneu de cinci

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5