Judd Apatow The Return (2017)

Judd Apatow The Return (2017) Online Subtitrat


Regia: Marcus Raboy
Actori: Judd Apatow
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Judd Apatow The Return

După 25 de ani, Judd Apatow revine pe scena de stand-up, glumind despre traiul alături de trei femei, momente amuzante din propria carieră și multe altele.

Este corect să spun că Judd Apatow este ruginit la stand-up. La urma urmei, el nu a cântat pe scena din 1992. Vizionând noul său special Netflix, puteți spune că serviciul lui Apatow are nevoie de lucru, dar materialul său este în general de aur. Directorul și producătorul de comedii iconice dau pe față vibrații bune; este cu adevărat fericit să-și trăiască cea mai bună viață. Comedia a fost în mod clar munca de vis.

Mi-a plăcut cu adevărat părțile despre familia lui. Aprecierile lui Apatow erau destul de amuzante, iar anecdotele erau hilar. Nu există o mulțime de chestii politice în acea oră, dar Judd face un pic mai mult pe Bill Cosby și hărțuirea sexuală, ceea ce este deosebit de oportun în ciuda faptului că a fost filmat în iulie. Fanii fideli vor dori să urmărească acest lucru pentru a striga-out la corpul mare de muncă Apatow, cum ar fi domnișoare de onoare sau dragoste. Sejururile speciale chicotă în mod consecvent demnă de tot.