Judah Friedlander America (2017)

Judah Friedlander America (2017) Online Subtitrat


Regia: Judah Friedlander
Actori: Judah Friedlander
An: 2017
Gen: Documentare, Comedie
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Judah Friedlander America

Noua facilitate documentar de performanță stand-up; urmând comedianul (și actorul) Judah Friedlander, în timp ce interpretează comedia stand-up în diverse locuri. Așa cum probabil puteți ghici după titlul filmului, cea mai mare parte a comediei din film este și politică. Friedlander a scris și regizat filmul și a fost lansat de Netflix prin intermediul site-ului lor de streaming. De obicei, nu mă bucur prea mult de filmele de comedie în stand-up, dar aceasta este destul de amuzantă. Chiar mi-a plăcut.

Caracteristica este filmată în alb-negru, într-un stil de bază foarte scăzut. Fotografiile aparținând aparatului foto sunt toate de la Friedlander, la aproximativ 10 picioare distanță (la ceea ce ar fi punctul de vedere al unui membru al audienței). Bancnotele sale se referă la imperialism, Donald Trump și alte probleme politice și de drepturile omului. Acestea sunt cele mai multe de spus dintr-un punct de vedere extrem de satiric, exagerat de patriotic (și ele sunt, de asemenea, cele mai multe hilar, de asemenea).

Sunt un mare fan al lui Iuda Friedlander; L-am iubit în filme de groază comice (cum ar fi “FEAST” și “SHARKNADO 2: THE SECOND ONE”), dar nu am văzut nici o comedie în stand-up înainte de asta. L-am văzut în știrile politice care arată că mă uit (cum ar fi “YOUNG TURKS” și “JIMMY DORE SHOW”, preferatele mele), așa că și eu știam că într-adevăr sunt de acord cu majoritatea opiniilor sale politice. Asta ma încurajat să mă uit la acest film și cu siguranță nu m-am dezamăgit. Asa cum am spus deja, de obicei, nu imi plac filmele de comedie stand-up chiar, dar acesta este hilar. Eu cu siguranta o recomand.