Josie (2018)

Hank din filmul Josie (2018), un om solitar care trăiește o existență plictisitoare în orașul somnoros, orașul sudic ridică sprâncene atunci când dezvoltă o relație discutabilă cu Josie, un student de liceu recent transplantat.

Povestea îl înconjoară pe Hank, un om singur care îi place pescuitul, și dorește doar să trăiască o viață liniștită cu cele două broaște țestoase. Singurii oameni cu care interacționează sunt unii dintre vecinii săi, un cuplu vechi Gordie și Martha și Romero, numai pentru că vorbesc cu el și încearcă să-l deschidă comunității.

Viața plictisitoare a lui Hanks se transformă atunci când Josie; un student de liceu transplantat; închiriază casa chiar de-a lungul lui și intră brusc în viața sa; dând lumină peste tot. Pe măsură ce povestea progresează; aflați mai multe despre Hank și despre oamenii din viața lui și despre cum elevii de liceu vor fi întotdeauna insuficienți și cât de ciudate sunt relațiile umane și apoi … Răsucirea! Vedeți; există un motiv pentru care Hank este așa cum este; există un motiv pentru care Josie a mers în acel oraș sudic și există un motiv pentru care m-am bucurat cu adevărat de acest film.


Regia: Eric England
Actori: Sophie Turner, Dylan McDermott, Daeg Faerch
An: 2018
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 4.7


Josie (2018) Online