Josie (2017)

Hank, un om solitar care trăiește o existență plictisitoare în orașul somnoros, orașul sudic ridică sprâncene atunci când dezvoltă o relație discutabilă cu Josie, un student de liceu recent transplantat.

Hank lucrează ca un monitor de parcare la un liceu local; iar copiii punk; inclusiv Gator (Daeg Faerch) și Marcus (Jack Kilmer) relativ mai curat; îi dau sfântă iad; referindu-se la el ca fiind ” Spank “și trăgându-i pe el.

În această mizerie deja fierbinte traversează personajul titlului Josie online subtitrat; un transplant minunat de liceu cu ochi albaștri translucenți; o serie de tatuaje criptice pe brațe și o manieră câștigătoare. Din anumite motive; ea are propriul ei apartament în dezvoltarea lui Hank; iar după-amiaza; ea ajunge; îl ajută pe omul mai în vârstă să o ajute cu cutiile.

În clipirea acelor ochi albastri translucenți; Josie se plimba de piscina dezvoltată; învelită într-un costum de baie; care a fost văzută ultima dată ca un costum în cartea de masă “Sex” a Madonnei. Hank se îndreaptă spre camo și simte mișcări. Regizorul Eric Anglia se uită la actorul Sophie Turner în acest rol.


Regia: Eric England
Actori: Sophie Turner, Dylan McDermott, Daeg Faerch
2017
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 4.6


Josie (2017) Online