Johnny Mnemonic (1995)

În secolul 21 din filmul Johnny Mnemonic online subtitrat, informația este cea mai de preț valoare. Într-o lume în care cyberspațiul este un mediu banal, confortabil pentru realitate, cele mai valoroase informații trebuie transportate pe cele mai sigure căi, adică prin creierul uman. Johnny (Keanu Reeves) se prezintă ca un curier profesionit și oferă servicii ultimul răcnet, excluzând riscuri ca nesiguranța sau scurgerea de informații, iar confidențialitatea este garantată. Johnny garantează transportul sigur al informațiilor pentru un preț bun oamenilor de știință din firma Pharmakom, una dintre cele mai puternice corporații din lume.

Prețul care i-a fost oferit este mare, însă Johnny plătește ia prețul propriei memorii. Informația scrisă pe un cip va fi introdusă sub formă de implant în creierul lui. Pentru a avea loc atât de multă informație, Johnny este nevoit să-și abandoneze propriile amintiri.

Acum, el dorește să-și recupereze memoria, însă pentru asta trebuie să plătească un scump, atât de scump încât pentru a se achita trebuie să facă un ultim drum care-l poate costa viața.

Johnny Mnemonic (1995) Online Subtitrat in Romana


Regia: Robert Longo
Actori: Keanu Reeves, Dolph Lundgren, Dina Meyer
An: 1995
Gen: Actiune, Drama, SF
IMDB: 5.7


Johnny Mnemonic (1995) Online Subtitrat


Trailer