Johnny English Strikes Again (2018)


Dupa ce un atac cibernetic dezvaluie identitatile tuturor agentilor sub acoperire din Anglia, Johnny English Strikes Again online subtitrat este rechemat din retragere pentru a-l gasi pe hackerul vinovat. Johnny English, personajul lui Rowan Atkinson din seria britanica cu spioni, se intoarce pe marele ecran.

De aceasta data, al 3-lea film din serie se numeste ”Johnny English loveste din nou” (Johnny English Strikes Again online subtitrat, in engleza), iar cel care a devenit celebru pentru rolul lui Mr. Bean este acum profesor si incearca cu disperare sa obtina o noua misiune de spion.

Din fericire pentru el, identitatile tuturor agentilor secreti sunt compromise, iar el este singurul care a ramas nedescoperit. Emma Thompson joaca rolul premierului britanic, iar Olga Kurylenko este personajul negativ. Un Johnny English 3 si mai plin de umor. Va ramane memorabila scena de la restaurant si cea cu ceaiul si cafeaua. Rowan Atkinson ramane inegalabil ca intotdeauna si va starni mereu hohote de ras. Astept cu nerabdare si alte filme noi cu el. 

Johnny English Strikes Again (2018) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Johnny English loveste din nou
Regia: David Kerr
Actori: Jake Lacy, Olga Kurylenko, Rowan Atkinson, Emma Thompson, Ben Miller
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 6.2


Johnny English Strikes Again (2018) Online Subtitrat


Trailer


Comediantul Rowan Atkinson

Gagurile sui generis ale lui Rowan Atkinson (unele împrumutate de la Mr. Bean) vor face deliciul spectatorilor, care – în absența unui scenariu nu foarte elaborat, în care tocmai suspansul lipsește – pot să rămână interesați pentru că fiecare trăsnaie a lui English e mai gogonată decât anterioara. Într-un fel, agentul English e un personaj tragic – știi bine că nu va reuși, tot dându-și cu stângul în dreptul, dar „inocența” lui și entuziasmul cu care pleacă în misiune îl fac adorabil. Îți dorești să reușească în misiunea lui deși principalul său adversar își este el însuși.

Lansate în 2003, aventurile lui Johnny English se concentrau în primul film pe salvarea de către agentul împiedicat a bijuteriilor coroanei britanice. Filmul a amuzat suficient de mulţi spectatori pentru ca încasările să se ridice la peste 160.500.000 de dolari în toată lumea. Opt ani după acest succes, a urmat filmul Johnny English… se întoarce!/Johnny English Reborn, în care Rowan Atkinson în pielea lui Johnny English trebuia să descopere o cârtiţă infiltrată printre agenţii secreţi ai Angliei.

Mai mult, ineptul agent trebuia să împiedice asasinarea premierului chinez de către un grup de asasini internaţionali, posesori ai unei arme infailibile… Și Johnny English Reborn a avut încasari de peste 160 de milioane de dolari în toată lumea, semn că glumele fizice ale artistului au vorbit o limbă fără granițe. În Johnny English lovește din nou, cel de-al treilea film al seriei, acum pe marile noastre ecrane, prăfuitul fost agent, acum profesor de geografie, trebuie să deturneze un atac cibernetic, în urma căruia toți agenții britanici au fost deconspirați. Johnny English este ultima speranță a Serviciului Secret Britanic. Rechemat la datorie, English se aruncă direct în acțiune, având misiunea de a-l găsi pe hacker.


Johnny English Strikes Again (2018)
Johnny English Strikes Again (2018) Online Subtitrat in Romana

Dupa ce un atac cibernetic dezvaluie identitatile tuturor agentilor sub acoperire din Anglia, Johnny English Strikes Again online subtitrat este rechemat d

Notă film - PortalulTauTV.net:
4