Johnny English Reborn (2011)

Rowan Atkinson se intoarce in Johnny English Reborn online subtitrat, la rolul de agent secret. care nu cunoaste frica si nu are simtul pericolului in comedia thriller cu spioni Johnny English Reborn. In acest nou capitol, cel mai putin credibil agent secret aflat in slujba Majestatii Sale trebuie sa opreasca un grup international de asasini inainte ca acestia sa ucida un lider mondial si sa declanseze, astfel, haosul global.

De cand superspionul MI7 a disparut de pe harta, a trait ascuns intr-o regiune izolata din Asia. Unde si-a petrecut timpul slefuindu-si abilitatile unice. Dar, cand se afla ca s-a pus la cale un atentat la viata premierului Chinei; sefii sai din agentie trebuie sa dea de urma acestui agent foarte special. Acum in Johnny English Reborn online subtitrat, cand lumea are din nou nevoie de el, Johhny English trebuie sa intre din nou in actiune.

Avand o singura sansa sa se reabiliteze, acesta trebuie sa faca uz de cele mai avansate gadgeturi. Pentru a scoate la iveala o conspiratie ale carei tentacule se intind pana in KGB, CIA, ajungand pana si la MI-7. Cu numai cateva zile inainte de o conferinta a sefilor de state, un singur om trebuie sa foloseasca fiecare truc pe care il stie pentru a salva lumea. Pentru Johnny English Reborn online subtitrat dezastrul poate fi o solutie, dar esecul – niciodata!


Titlu Romania: Johnny English… se întoarce!
Regia: Oliver Parker
Actori: Gillian Anderson, Rosamund Pike, Rowan Atkinson
An: 2011
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 6.3


Johnny English Reborn (2011) Online Subtitrat