John Q (2002)

John Q (2002) film online subtitrat

Regia: Nick Cassavetes
Actori: Anne Heche, Laura Harring, Kevin Connolly, Vanessa Branch, Denzel Washington
Anul: 2002
Gen: Crima, Drama, Thriller
Durata: 116 minute
IMDB: 6.8/10 din 58732 voturi

“John Q” este genul de film Mad revistei se roagă pentru. Este atât de serioasă, atât de surescitat și așa pline de neverosimil ca aceasta imploră să fie parodiat. Sunt de acord cu message– sa că cea mai bogată națiune din istorie ar trebui să poată permite de asigurari de naționale de sănătate -, dar mesajul este pounded cu astfel de melodramă febril, este la fel de înclinată și manipulatoare ca comerciale dvs. politică mediu.

Stelele de film Denzel Washington ca John Q. Archibald, un muncitor din Chicago, al cărui fiu aparent sănătoasă prabuseste in timpul unui joc Little League. John Q. și soția lui Denise (Kimberly Elise) cursa copilul să o camera de urgenta, în cazul în care semnele sale sunt stabilizate și apoi un cardiolog (James Woods) explică faptul că inima tinerei lui Mike este de trei ori dimensiunea normală.

Există două opțiuni: un transplant de inima, sau optimizarea lui Mike “calitatea vieții” în timpul “luni … săptămâni … zile” stânga să-l. Aderarea administrator de spital medicul este numit în mod corespunzător Rebecca Payne (Anne Heche), care cunoaște deja Archibalds nu au bani, și pledează pentru “calitatea vieții” alegere.

John Q. crede că acoperite de asigurare, dar nu: Compania sa trecut la o nouă HMO care are un plafon $ 20.000, iar din John a fost redus la 20 de ore pe săptămână, e norocos pentru a avea atât de mult de acoperire. Payne cere o plată $ 75,000 în jos pe funcționarea 250.000 $, și explică realitățile dure ale vieții pentru “pacienți de numerar.” John Q. consideră lua copilul să Spitalul Judetean, dar este îndemnat de un angajat spital prietenos să stați acolo la criza amenințător numit de Hope Memorial Hospital.

Anunțurile TV le-ați informat deja că John Q. epuizează toate opțiunile lui și în cele din urmă scoate un pistol și ia ostatici, cerând ca fiul său a pus în partea de sus a listei de destinatari eligibili. (El nu va fi sărind coada de așteptare, pentru că personajul Heche explică faptul că Mike este atât de bolnav, el ar fi în mod automat primul destinatar – în cazul în care banii au fost disponibile.) Ostaticii sunt dvs. secțiune transversală de obicei de roluri secundare: o Mama gravidă care a “început să se dilate !,” o victimă împușcată, o femeie ponosită și prietenul ei violent, și așa mai departe. Plus Dr. Turner. Polițiștii înconjoară clădirea, și negociatorul veteran Grimes (Robert Duvall) încearcă să construiască o relație cu John Q., în timp ce șeful poliției cald-shot Monroe (Ray Liotta) tribune pentru camerele de televiziune – unde sunt afișate 16 stele pe uniforma lui, patru fiecare pe ambele gulere și ambele revere. Orice mai mult și că ar fi Tinker Bell.

Situația stă aici este exact la fel ca în “Dog Day Afternoon” (1975), o imagine infinit mai inteligent ostatic. Ce “John Q” nu are este încrederea de a permite personajelor sale sa actioneze inteligent. Șef Monroe este aproape hilar prost. Luați în considerare acest lucru. Un post de televiziune local reușește cumva să atingeți de alimentare de poliție de la camerele de securitate ale spitalului, și transmite video live și sunet de Ioan Q. interiorul spitalului. Monroe contrabandă un lunetist în spital care are John Q. în atracțiile sale. John Q. este în actul de a avea o conversație telefonică emoțională și inima-rupere cu băiețelul său, atunci când Monroe, care este (a) cunoștință de hrana TV, sau (b) prea prost pentru a trăi, dispune trăgător la foc.