Johan Falk De 107 patrioterna (2012)

Johan Falk De 107 patrioterna (2012) Film Online Subtitrat

Regia: Anders Nilsson
Actori: Joel Kinnaman, Ruth Vega Fernandez, Zeljko Santrac, Eric Ericson, Jakob Eklund
Anul: 2012
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 92 minute
IMDB: 6.3

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

În Johan Falk De 107 patrioterna se întărește poziția considerabil între Gothenburg bande criminale puternic înarmate. Frank Wagner (Ioel Kinnaman) este de a face tot posibilul pentru a scoate din lumea de dincolo, ceva prietenii săi gangsteri din liga Rydell cu siguranță nu vor să audă despre. erupe Intre timp, o focuri de armă sălbatic în Slottskogen plăcută de vară între alte două bande rivale. În turbulențele lovit o fetiță de 5 ani, care moare de asemenea. tatălui victimei, Dan Ciocan (Eric Ericsson), nu este pasiv Svensson oriunde. Acest lucru este ceva care atât Johan Falk (Jakob Eklund) și Göteborg interlope va primi în curând pentru a experimenta …

La întoarcerea în filmele Johan Falk De 107 patrioterna de polițistul Johan Falk a vedea Joel Kinnaman în rolul lui Frank Wagner nu va fi satisfăcută de această dată. Wagner acest timp este retrogradată la periferie, când a luat familia în sudul Europei într-o încercare de a “începe din nou”. Dar acest lucru va siguranță nu 107 Patriots la un film de inferior. Poate că este bine să lase conflictul apropie dintre Wagner și frații Felix (Anastasios SOULIS) și Seth Rydell (Jens Hulten) incolti o clipă să-l într-un mod eficient de a fi în măsură să flori, la sfârșitul seria de filme Johan Falk De 107 patrioterna. În schimb, alte caractere spațiu mai mare, așa cum John Falk și colegii săi. Poliție GSI Grupa cicălitoare pe cale metodele neortodoxe Falk și pe frontul de acasă va fi un pic murdar atunci când tata neglijent bonus fiica suplimentar de Orjan (Johan Hedenberg) apare pentru o mulțime de ani. Dare bănuim că această semănat semințele unui conflict viitor care Falk trebuie să clarifice?

Cea mai mare parte din Johan Falk De 107 patrioterna, cu toate acestea, bandiții de film iasă în evidență. Hulten bubuie satisfăcătoare pe cât Rydell-sef Seth și Soulis de asemenea, încep a simțit de interesant ca nu este pe deplin succes fratele mai mic gangster Felix. Funcționează bine, de asemenea, face ca Eric Ericsson cu aspectul său plăcut este într-adevăr neplăcut fel prost drept Dan Ciocan. Bandele s-au ciocnit în Slottskogen erau de origine străină și furat de arme militare de mare viteză acum planificate Hammar și secta lui ca grup extremist represalii la scară largă. Din moment ce Felix Rydell are legături cu organizația dreaptă tras chiar liga Rydell și brusc prea sunt în război deschis. Dar Johan Falk De 107 patrioterna și colegii săi sunt, desigur, de asemenea, în joc și de a face tot posibilul să nu totul pentru a merge complet peste bord.

Pentru conducerea și munca script standuri de data aceasta Anders Nilsson, omul din spatele filmelor originale Johan Falk. Acest lucru Johan Falk De 107 patrioterna este în mod clar ceva care este evident dacă Nilsson pare să place să facă o acțiune dură și 107 Patriots este cu siguranță nu face excepție. Acesta este oferit în focuri violente, la ambele casa scărilor, garaj la hotel și pe stradă, iar oamenii împușcat în cap pe rand. Anders Nilsson poate acest lucru cu acțiune, este absolut nici o întrebare despre. Poate că ia prea mult, ca atunci când Johan Falk De 107 patrioterna urmarind criminali, sărind de la balcon șase etaje în sus, dar de ce nu merge până la capăt și să servească un film Johan Falk De 107 patrioterna de acțiune într-adevăr macabru, atunci când el se poate ocupa în mod evident ambarcațiunea? Uneori este de fapt plăcut să vezi ceva suedez nu este atât de mustrare extrem adăugat și “dreapta”. O problemă este, cu toate acestea, riscul ca filmele viitoare din această serie film va fi dificil de realizat 107 Patriot adrenalina înălțimi. Dar acest lucru rămâne, desigur, pentru a vedea.

107 Patriots este o acțiune suedez reală frisoane rar văzut. Uita tot ce este asociat cu un realism și dezvoltarea caracterului de a face o acțiune, aici este liniar dure de care se aplică. Ca un film independent, care iese în evidență în regulă, chiar dacă aceasta nu oferă în mod direct ceva complet. În schimb, ea deschide pentru următorul film și subliniază, prin urmare, această serie de filme online Johan Falk De 107 patrioterna, cum ar fi o serie de televiziune. Unele roluri secundare cu siguranță se simte un pic stîngace, dar că nu se oprește filmul Johan Falk De 107 patrioterna de la a face o impresie constant bune. Se poate face fără Kinnaman va trebui probabil în mod clar mulțumit de acest episod acțiune ambalate de siguranta cele mai dure seria de filme polițist din Suedia.