Jocurile sunt făcute – Spielmacher (2018)

Ivo din filmul Jocurile sunt făcute – Spielmacher online subtitrat este un fost fotbalist profesionist și un deținut care nu are nimic de pierdut. Talentul lui la pariuri și experiența lui sportivă îi atrag atenția lui Dejan, care îl introduce familiei sale și îl implică rapid în lumea fraudei globale și a manipulării unde indivizii sunt mici piese dintr-o rețea internațională care se întinde până în China.

Dar când Ivo îl cunoaște pe tânărul Lukas, un băiat talentat care îi aduce aminte de el însuși, și începe să-l antreneze pentru o echipă mare și, în același timp, să-l manipuleze pentru Dejan, el se îndrăgostește de mama băiatului. Acum Ivo se trezește prins între două familii, două fronturi și trebuie să ia o hotărâre.

Jocurile sunt făcute - Spielmacher (2018) Online Subtitrat


Alt titlu: Playmaker
Regia: Timon Modersohn
Actori: Natalia Avelon, Blerim Destani, Paul Faßnacht
An: Filme Online 2018
Gen: Crima, Drama, Sport
IMDB: 6.3


Spielmacher (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review Spielmacher (2018)

Până acum câțiva ani, Ivo (Frederick Lau, “Outside the Box”) a fost unul dintre talentele de fotbal ale lui Ruhrpotts. Dar apoi a intrat în conflict cu legea și a trebuit să meargă la închisoare.

Între timp in filmul Jocurile sunt făcute – Spielmacher, el este din nou un om liber și ar dori să facă un nou început. Cu câteva pariuri de fotbal, în care își joacă expertiza, el lucrează la o bază financiară plăcută. Dar este pierdut repede când este tentat de compatriotul său croat Dejan (Oliver Masucci, “El este înapoi”) la un pariu de risc scump, care este pierdut imediat.

Dejan îi oferă o slujbă tentantă: de vreme ce îi place și se ocupă de jocurile de fotbal, Ivo ar trebui să plătească pentru contactele sale și să-i ofere sfaturi. Pentru a întârzia, liberul liber înțelege că este acum angajat al mafiei chineze de pariuri.

Dar își găsește fericirea privată in Jocurile sunt făcute – Spielmacher când se întâlnește cu mama singură Vera (Antje Traue, “Femeia din aur”) și se îndrăgostește repede cu ea. Pentru fiul său Lukas (Mateo Wansing Lorrio) – un kicker talentat cu ambiții profesionale – devine rapid un fel de mentor. Dar apoi Ivo își face mari șanse să pună în aplicare o manipulare a jocului. Furiosul Dejan solicită recuperarea și un jucător care pune pariurile în acțiune. Alegerea lui cade pe Lukas.